i5 12500H RTX 3050 laptop Twitch'te yayın açmak için yeterli mi?

Verim alabilir miyim hocam?
Özellikler oyunlarda ve yayın programlarında vs.

Bazı nostalji oyunları (2000'ler oyunları gibi) açabilir miyim?

Hata yaptıysam şimdiden affola, Win 11 imaj dosyası var mıdır forumda?
Win 10'u zamanında burada bulmuştum sanki, sormak istedim.
Verim alırsınız, ben de uzun süredir 11 kullanıyorum öyle sorunlu kullanımı yok üstünden süre geçtiği için. Kendi sitesinden yükleyin derim.

Windows kurduktan sonra yapabilirsin, eklerken ise cihazın batarya bağlantısını çıkarıp güç tuşuna uzun bir süre basılı tutup statik elektriği alırsın, sonradan eklersin.
Hocam bu link güncel Win 11 değil mi?

Bir de bunu kurmadan önce laptopta herhangi bir Bios ayarı falan yapmam gerekli mi?

Bununla ilgili açıklayıcı bir Win 11 rehber var mıdır forumda?

Teşekkür ederim.

3050 önermiyorum laptop fps karşılaştırma videosu izlediysen fps farkı baya var benim şahsi kararım işlemciyi düşürüp 3060 alman olacaktır

Hocam bu link güncel Windows 11 değil mi?

Bir de bunu kurmadan önce laptopta herhangi bir BIOS ayarı falan yapmam gerekli mi?

Bununla ilgili açıklayıcı bir Windows 11 rehber var mıdır forumda?

Teşekkür ederim.

Evet hocam, güncel. Gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Evet hocam, güncel. Gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam peki bir ön BIOS güncellemesi yapmak gerekli mi. Kendisi otomatik yapıyor mu?

Windows kurduktan sonra yapabilirsin, eklerken ise cihazın batarya bağlantısını çıkarıp güç tuşuna uzun bir süre basılı tutup statik elektriği alırsın, sonradan eklersin.
Hocam batarya bağlantısı kasa içindeki bağlantı mı yoksa direk şarj kablosu bağlantıları mı?

Sonra da güç tuşuna bilgisayar açıkken 10 sn basacağım sanırım?

Son düzenleme:
Hocam peki bir ön BIOS güncellemesi yapmak gerekli mi? Kendisi otomatik yapıyor mu?

Hocam batarya bağlantısı kasa içindeki bağlantı mı yoksa direk şarj kablosu bağlantıları mı?

Sonra da güç tuşuna bilgisayar açıkken 10 sn basacağım sanırım?

Kasa içindeki bağlantı, evet. Win Update veya kendi driverlarından yapabilirsin sonradan BIOS Update'i.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı