i5-12500H sistemde Windows 11'e geçilir mi?

Axiom Op

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım, geçtiğimiz haftalarda yeni bir laptop aldım.

Bundan önce işletim sistemi olarak Windows 10 Pro kullanıyordum gerek hız ve performans açısından. mek konusunda kafamda birtakım düşünceler var.

Laptop özellikleri şu şekilde;
İşlemci: i5-12500H.
RAM: 64 GB DDR4 3200MHz.
Ekran kartı; RTX 3050 Ti.
Depolama: Crucial P5 Plus gen4 1TB 6600/5000 mb/s

Herhangi bir oyun oynamıyorum, kod editörleri ve mobil geliştirme yapıyorum. Sizce Windows 11'e geçmem akıllıca olur mu, geriye dönük hala kronik sorunları devam ediyor mu?

İlk çıktığında 3-4 tane bug ile karşılaşmıştım. Geçen hafta 22H2 sürümüne geri döndüm ve şu ana kadar sorun yaşamadım.
22H2 sürümünü tavsiye eder misiniz? Herhangi bir olumsuz durum ya da driver sorunları oluyor mu?
Bende şu an şöyle şeyler var:

Merhaba dostlarım, geçtiğimiz haftalarda yeni bir laptop aldım.

Bundan önce işletim sistemi olarak Windows 10 Pro kullanıyordum gerek hız ve performans açısından. Mek konusunda kafamda birtakım düşünceler var.

Laptop özellikleri şu şekilde;
İşlemci: i5-12500H.
RAM: 64 GB DDR4 3200MHz.
Ekran kartı; RTX 3050 Ti.
Depolama: Crucial P5 Plus gen4 1TB 6600/5000 mb/s

Herhangi bir oyun oynamıyorum, kod editörleri ve mobil geliştirme yapıyorum. Sizce Windows 11'e geçmem akıllıca olur mu, geriye dönük hala kronik sorunları devam ediyor mu?

İstiyorsanız geçebilirsiniz, sistem konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tercih meselesi, Windows 10 veya Windows 11 çok da bir şey fark etmiyor yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı