i5 12500H ve RTX 3050 Ti'lı sistemde CoD Warzone 2.0 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

ZesuN

Hectopat
Yer
Berlin
RAM
16GB 3200Mhz
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
İşlemci
i5 12500H
Oyunu daha bugün indirdim ve indirir indirmez zaten bir ton sorunla uğraştım. Onun haricinde anlamadığım bir şekilde oyunda Extreme hariç tüm grafik modlarında aynı FPS'i alıyorum ve ekran kartı kullanımı 55'i geçmiyor. Bilgisayar tasarruf moduna mı girmiş oyun mu sorunlu bir türlü çözemedim. FPS 60'ı bile zor görüyor. Sizce oyunun FPS'ini nasıl yükseltebilirim?

Oyunu daha bugün indirdim ve indirir indirmez zaten bir ton sorunla uğraştım. Onun haricinde anlamadığım bir şekilde oyunda Extreme hariç tüm grafik modlarında aynı FPS'i alıyorum ve ekran kartı kullanımı 55'i geçmiyor. Bilgisayar tasarruf moduna mı girmiş oyun mu sorunlu bir türlü çözemedim. FPS 60'ı bile zor görüyor. Sizce oyunun FPS'ini nasıl yükseltebilirim?

Prize takılı mı laptop?

Aynı sorunu bende yaşadım her ayarda aynı FPS değerleri sorunun oyunda olduğunu düşünüyorum uzun süre dayanamayıp silmiştim zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bundan daha yüksek olmalı sizinki. Bilgisayarınızın ayarlarında bir sorun var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı