RTX 2060 sistemde Warzone 2.0 kasıyor

kobe190768

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistemim RTX 2060 16 GB RAM Ryzen 7 3750H dün Warzone 2.0 indirdim oyunu açtığımda oynanmayacak derece kasıyordu. Paraşütle atlama ekranında bile oyun 10 FPS takıla takıla ilerliyordu. Ekran kartı ve diğer sürücülerim güncel. Diğer oyunlarda en yüksek ayarlarda hiçbir sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorum bu oyunda neden böyle oldu. Daha oyuna bile giremedim kasmadan takılmadan yürünmüyor bile öyle söyleyeyim.

Qualty Present ayarını minimumaa çekip bir oynar mısınız? Eğer FPS normal değerlere döndüyse, ayarları tek tek arttırarak fps'si kontrollü bir şekilde stabil tutmaya çalışarak ayarları arttırabilirsiniz. Böylece hangi ayarın oyunu olumsuz etkilediğini bulmak daha kolay olur. Ben de 2060 ile oynuyorum FPS 145 civarı seyrediyor.

Öyle de deneyeyim sağolun ancak bütün ayarları lowa da aldım yine böyle olması ilginç. Başka hiçbir oyunda sorun yaşamazken bu oyun neden böyle oldu. Nette de kısa bir araştırma yaptıktan sonra çok fazla kasma donma optimizasyon sorunu olduğu konusunda kullanıcılar hemfikir durumda. Neden bir oyunu çıkarmadan önce çeşitli sistem ve bileşenler üzerinde test edip piyasaya sürmüyorlar ki? Her ayarı incik cıncık ben mi değiştireceğim şurda alt tarafı bir oyun oynuyoruz anlamadım gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı