Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.807 Çözümler 26 Yer Muğla 31 Ağustos 2022 #21 EmirhanAtar dedi: Hocam İtopya'dan baktım fiyatına da 6.400 yazıyor. N11'deki satıcıya da güvenemem ki sizce ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Size bağlı bir durum Gigabyte anakart önermem sıkıntılı deniyordu.
EmirhanAtar dedi: Hocam İtopya'dan baktım fiyatına da 6.400 yazıyor. N11'deki satıcıya da güvenemem ki sizce ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Size bağlı bir durum Gigabyte anakart önermem sıkıntılı deniyordu.
EmirhanAtar Kilopat Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 107 31 Ağustos 2022 #22 z690a ve mortar arasında inanılmaz büyük bir fark yok değil mi a alacağım siteye güvenemicem Rustin Cohle dedi: Size bağlı bir durum Gigabyte anakart önermem sıkıntılı deniyordu. Genişletmek için tıkla... Bir de normal versiyonu var mesela Z690anın bir de (OC) yazan versiyonu OC yazanın MHz oranı daha yüksek ne fark var acaba Rustin Cohle dedi: Size bağlı bir durum Gigabyte anakart önermem sıkıntılı deniyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait misin? Son düzenleme: 1 Eylül 2022
z690a ve mortar arasında inanılmaz büyük bir fark yok değil mi a alacağım siteye güvenemicem Rustin Cohle dedi: Size bağlı bir durum Gigabyte anakart önermem sıkıntılı deniyordu. Genişletmek için tıkla... Bir de normal versiyonu var mesela Z690anın bir de (OC) yazan versiyonu OC yazanın MHz oranı daha yüksek ne fark var acaba Rustin Cohle dedi: Size bağlı bir durum Gigabyte anakart önermem sıkıntılı deniyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait misin?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.807 Çözümler 26 Yer Muğla 1 Eylül 2022 #23 EmirhanAtar dedi: Z690a ve Mortar arasında inanılmaz büyük bir fark yok değil mi a alacağım siteye güvenemicem. Hocam müsait misin? Genişletmek için tıkla... N11 satıcısı bana da pek iyi bir mağaza gibi gelmedi devasa farklar yok Z690a modelide üzmeyecektir.
EmirhanAtar dedi: Z690a ve Mortar arasında inanılmaz büyük bir fark yok değil mi a alacağım siteye güvenemicem. Hocam müsait misin? Genişletmek için tıkla... N11 satıcısı bana da pek iyi bir mağaza gibi gelmedi devasa farklar yok Z690a modelide üzmeyecektir.
EmirhanAtar Kilopat Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 107 1 Eylül 2022 #24 Rustin Cohle dedi: N11 satıcısı bana da pek iyi bir mağaza gibi gelmedi devasa farklar yok Z690a modelide üzmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Bir de normal versiyonu var mesela Z690anın bir de (OC) yazan versiyonu OC yazanın MHz oranı daha yüksek ne fark var acaba
Rustin Cohle dedi: N11 satıcısı bana da pek iyi bir mağaza gibi gelmedi devasa farklar yok Z690a modelide üzmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Bir de normal versiyonu var mesela Z690anın bir de (OC) yazan versiyonu OC yazanın MHz oranı daha yüksek ne fark var acaba
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.807 Çözümler 26 Yer Muğla 1 Eylül 2022 #25 EmirhanAtar dedi: Bir de normal versiyonu var mesela Z690ANIN bir de (OC) yazan versiyonu OC yazanın MHz oranı daha yüksek ne fark var acaba. Genişletmek için tıkla... Daha yüksek hızda RAM desteği sağlıyor OC versiyonları yani yüksek hızda bellek kullanmayı düşünüyorsanız daha stabil çalışacaktır OC versiyonu.
EmirhanAtar dedi: Bir de normal versiyonu var mesela Z690ANIN bir de (OC) yazan versiyonu OC yazanın MHz oranı daha yüksek ne fark var acaba. Genişletmek için tıkla... Daha yüksek hızda RAM desteği sağlıyor OC versiyonları yani yüksek hızda bellek kullanmayı düşünüyorsanız daha stabil çalışacaktır OC versiyonu.
EmirhanAtar Kilopat Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 107 1 Eylül 2022 #26 Rustin Cohle dedi: Daha yüksek hızda RAM desteği sağlıyor OC versiyonları yani yüksek hızda bellek kullanmayı düşünüyorsanız daha stabil çalışacaktır OC versiyonu. Genişletmek için tıkla... OC yapılmıs versiyon mu yani bunlar normali alsak da istesek aynı octaki hıza ulaşabilir miyiz?
Rustin Cohle dedi: Daha yüksek hızda RAM desteği sağlıyor OC versiyonları yani yüksek hızda bellek kullanmayı düşünüyorsanız daha stabil çalışacaktır OC versiyonu. Genişletmek için tıkla... OC yapılmıs versiyon mu yani bunlar normali alsak da istesek aynı octaki hıza ulaşabilir miyiz?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.807 Çözümler 26 Yer Muğla 1 Eylül 2022 #27 EmirhanAtar dedi: OC yapılmıs versiyon mu yani bunlar normali alsak da istesek aynı octaki hıza ulaşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... O hızlara çıksa bile stabil olmaz OC versiyonları bu yüzden var RAM desteği için.
EmirhanAtar dedi: OC yapılmıs versiyon mu yani bunlar normali alsak da istesek aynı octaki hıza ulaşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... O hızlara çıksa bile stabil olmaz OC versiyonları bu yüzden var RAM desteği için.
EmirhanAtar Kilopat Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 107 1 Eylül 2022 #28 Sizce hangisi? Sıkıntı yaşamayacağım ve ileriye dönük olacak şekilde.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 1 Eylül 2022 #29 GTX 960 için 12100F aldım. Amacım 4060 almak. Arkadaş da bu tür düşünüyorsa gayet normal. OC yapmayacaksa 12400F de olur.
GTX 960 için 12100F aldım. Amacım 4060 almak. Arkadaş da bu tür düşünüyorsa gayet normal. OC yapmayacaksa 12400F de olur.
EmirhanAtar Kilopat Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 107 1 Eylül 2022 #30 Ella Freya dedi: GTX 960 için 12100F aldım. Amacım 4060 almak. Arkadaş da bu tür düşünüyorsa gayet normal. OC yapmayacaksa 12400F de olur. Genişletmek için tıkla... alacağım sistem bu ama anakart için konuşuyoruz oc yazanı mı almalıyım oc yazmayanı mı
Ella Freya dedi: GTX 960 için 12100F aldım. Amacım 4060 almak. Arkadaş da bu tür düşünüyorsa gayet normal. OC yapmayacaksa 12400F de olur. Genişletmek için tıkla... alacağım sistem bu ama anakart için konuşuyoruz oc yazanı mı almalıyım oc yazmayanı mı