Hocam İtopya'dan baktım fiyatına da 6.400 yazıyor. N11'deki satıcıya da güvenemem ki sizce ne yapmalıyım.
Size bağlı bir durum Gigabyte anakart önermem sıkıntılı deniyordu.
Hocam İtopya'dan baktım fiyatına da 6.400 yazıyor. N11'deki satıcıya da güvenemem ki sizce ne yapmalıyım.
Z690a ve Mortar arasında inanılmaz büyük bir fark yok değil mi a alacağım siteye güvenemicem.
Hocam müsait misin?
Bir de normal versiyonu var mesela Z690anın bir de (OC) yazan versiyonu OC yazanın MHz oranı daha yüksek ne fark var acabaN11 satıcısı bana da pek iyi bir mağaza gibi gelmedi devasa farklar yok Z690a modelide üzmeyecektir.
Bir de normal versiyonu var mesela Z690ANIN bir de (OC) yazan versiyonu OC yazanın MHz oranı daha yüksek ne fark var acaba.
Daha yüksek hızda RAM desteği sağlıyor OC versiyonları yani yüksek hızda bellek kullanmayı düşünüyorsanız daha stabil çalışacaktır OC versiyonu.
OC yapılmıs versiyon mu yani bunlar normali alsak da istesek aynı octaki hıza ulaşabilir miyiz?
alacağım sistem bu ama anakart için konuşuyoruz oc yazanı mı almalıyım oc yazmayanı mıGTX 960 için 12100F aldım. Amacım 4060 almak. Arkadaş da bu tür düşünüyorsa gayet normal. OC yapmayacaksa 12400F de olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.