i5 12600K sistem parçaları uyumlu mu?

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar alıyorum. Bir sistem topladım ama anlamadığım şeyler var.
1-Bu sisteme nasıl bir kasa almalıyım?
2-bu sistemin kasası ve PSU ayrı mı bir mi olmalı?
3-İşlemci fanı olarak ne almalıyım?
4-Anakart olarak H610M-A alsam olur mu?
5-Bu parçalar birbirleri ile uyumlu mu?
Not: Ekran kartını zor bulduğum için sormadan hemen sipariş verdim (10 dk sonra üstüne 4K eklendi)

Sistem:
İşlemci (4.705₺) (tray, fansız)
Intel Core i5 12600K 4.90 Ghz 10 Çekirdek 20MB 1700p 10nm İşlemci(Tray,Fansız)

Grafik kartı (16.600₺)
MSI NVIDIA GeForce RTX 3070 Ventus 2X OC LHR 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

RAM (990₺)
Crucial Ballistix BL2K8G32C16U4B 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri

SSD (700₺)
Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 250GB, NVMe MZ-V7S250BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar

HDD (468₺)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0088P...e=380333&creativeASIN=B0088PUEPK&linkCode=asn
(yeni konu açmıştım konuyu direkt buraya yapıştırmışlar)

Son düzenleme:

Kasa olarak bunu alabilirsin:
2. Farklı alman daha iyi olur ve PSU olarak buna bakabilirsin:
Fan olarak buna bakabilirsin:
4-OC yapmayacaksan yeterli olur.
5-Birbiri ile uyumlu.

Hocam 650W yeterse şunu yetmezse bunu alıp senin attığın Psu'yu alabilir miyim? Bu arada o Cpu sogutucu cok pahali hocam ben daha klavye , mousepad , kulaklik falan da alacam da o fan ssd den daha pahali oldu onerebilecegin daha ucuz bir sey var mi?

Hocam 650W yetmez büyük ihtimalle bir de Power Boost kötüdür almanızı önermem bu soğutucuya bakabilirsin:

1000 TL daha ucuza 12600KF var Amazon'da.
Mümkünse Z690-P D4 veya UD de alınabilir. Z690 UD özellikle oldukça iyi.

Sagolun hocam. Ben normalde kasayi hep asagilada koyardim bu sefer masanin ustunde tutmak istiyorum o yuzden kasanin görünümüne onem veriyorum sizi yorduysam kusura bakmayin. Bu kasa guzel gozuktu bana ancak resimde 4 fan var aciklamada 2 diyor eger sorun yok diyorsan psu , kasa ve cpu fani da alayim da bitsin(digerlerinin hepsini aldim)

İyi kasadır alabilirsin.

H610M-A aldim anakart olarak da o cpu fan cok pahali yukarinda 400 liralik bir tane bulduk da kasa kaldi şuan sorun olarak. Attiginiz kasa da guzel gorunuyor alinabilir.Tesekkur ederim.
@messinicocugu hocam tum siparişler bitti. bu surecte bana yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:

Bir şey değil hocam hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…