i5 12600K sistem parçaları uyumlu mu?

Hocam benimki LGA 1700 ama resimdeki gibi bir manzara var. İade henuz gerçeklesmedi sadece talep olusturdum henuz kargoya vermedim. Oyun oynanmadan boşta kalsa da mı kullanilmaz?

SE-224 XT çıktığında LGA 1700 diye bir şey olmadığı için montaj kiti olmaması da normal. Bildiğim kadarıyla montaj kitini alırsan takabiliyorsun. Yanında montaj kiti ile gelip LGA1700 destekli yazan sayılı soğutucu var zaten bildiğim kadarıyla. LGA1700 uyumlu AK620 de alabilirsin yeni soğutucu olduğundan direkt LGA1700 desteği var ama biraz pahalı şu an.

Bütçeniz varsa Z690 veya üst seviye ASUS B660 almanızı öneririm. Overclock desteği önemli. Gerekirse işlemciyi 12400 yapın.
Sistemi aldim bile hocam. Cok eskiden beri aktif bilgisayar kullanirim suana kadar hic oc yapmadim aklimdan da geçmedi bence cok sart degil ben oc yapmadan 12600k yi tam performansta kullanayim yeter.

Sistemi aldim bile hocam. Cok eskiden beri aktif bilgisayar kullanirim suana kadar hic oc yapmadim aklimdan da geçmedi bence cok sart degil ben oc yapmadan 12600k yi tam performansta kullanayim yeter.
Hocam 12600K nasıl ısınma var mı?

Hocam 12600K nasıl ısınma var mı?
Hocam cpu fan uyumsuz cikti yenisini siparis edip bu aldigimi iade ettim suan cpu ssd ve rami anakarta taktim oyle masanın ustunde duruyor yarin kargodan cpu fan gelince birlestirecem bilgisayarı o zaman yazarim

Hocam cpu fan uyumsuz cikti yenisini siparis edip bu aldigimi iade ettim suan cpu ssd ve rami anakarta taktim oyle masanın ustunde duruyor yarin kargodan cpu fan gelince birlestirecem bilgisayarı o zaman yazarim
Ben de 12600KF alacağım hocam yanıtınızı bekliyorum.

Hocam CPU fan uyumsuz cikti yenisini sipariş edip bu aldigimi iade ettim şu an CPU SSD ve RAM'i anakarta taktim oyle masanın ustunde duruyor yarin kargodan CPU fan gelince birlestireceğim bilgisayarı o zaman yazarim.

Merhabalar ben de sizin sisteminize çok benzer bir sistem topluyorum. Nasıl memnun musunuz? Herhangi bir sorun yaşadınız mı CPU fan dışında?

Merhabalar ben de sizin sisteminize çok benzer bir sistem topluyorum. Nasıl memnun musunuz? Herhangi bir sorun yaşadınız mı CPU fan dışında?
Bilgisayarı kurdum şuan tek tek oyunları test ediyorum. Eğer benzerden kastınız 12600K değil de 5600X ise bence o hataya düşmeyin benchmarklara baktım İntel 20 fps daha fazla veriyor. CPU Fan sorunu da çözüldü. Eğer bütçeniz var ise anakartı değiştirebilirsiniz ben Overclock yapmayacağım için bunu seçtim.
Ben de 12600KF alacağım hocam yanıtınızı bekliyorum.
Hocam boşta böyle durum. İyi mi kötü mü ben de bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    187 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Bilgisayarı kurdum şuan tek tek oyunları test ediyorum. Eğer benzerden kastınız 12600K değil de 5600X ise bence o hataya düşmeyin benchmarklara baktım İntel 20 fps daha fazla veriyor. CPU Fan sorunu da çözüldü. Eğer bütçeniz var ise anakartı değiştirebilirsiniz ben Overclock yapmayacağım için bunu seçtim.

Hocam boşta böyle durum. İyi mi kötü mü ben de bilmiyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam sorun yok gayet iyi sıcaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı