i5 12600K vs i5 13400F

tamamdır teşekkürler. sıfır tray 13400f alınca 2 yıl garantisi var değilmi? kutulu fanli halina extra para vermek istemiyorum. dark freezer x123 fanı da 380 liraya almıştım ve onun içindeki çıkan termal macunu kullanıcam sorun olmaz diye düşünüyorum. stok fanina göre daha performansli olur diye düşünüyorum

2 yıl satıcı garantisi olur genelde(resmi Intel Türkiye olmaz), satıcıyla iletişime geçip sormanızı tavsiye ederim.

Yani içinden çıkan termal macun ne kadar iyidir bilemiyorum. Dark bildiğim kadarıyla teknobiyotik'in ürettirdiği yerli bir marka. MX4 bu kadar ucuzken alıp bunu kullanın bence.

Tray işlemcinin garantisi oluyor genelde, yine de ikinci el de bir seçenek işlemci kolay bozulan veya anakart gibi bozulma ihtimali olan bir sürü komponentten oluşan bir parça değil. Ucuza ikinci el kovalayabilirsiniz. Sıfırda taksit avantajı var tabi.

içinden böyle bir termal macun çıktı hocam. mx4 bana 180 liraya geliyor 40 lira indirim kuponum varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…