i5 12600K vs i5 13400F

O anakarta 12600K almayın bence, VRM'lerin işlemciye istediği gücü vermesi zor OC yapmayacaksaniz da K'lı işlemcinin sıcak çalışmasıyla uğraşmaya gerek yok. 13400F daha makul çözüm elinizdeki hava soğutma da iyi değil 13400F'e yeter 12600K'ya meçhul. Ekran kartınız da 2060 zaten 13400 her türlü yeter Z serisi anakarta yatırım yapmayın sonraki upgrade'iniz DDR5 bir platforma olur.
tamamdır teşekkürler. sıfır tray 13400f alınca 2 yıl garantisi var değilmi? kutulu fanli halina extra para vermek istemiyorum. dark freezer x123 fanı da 380 liraya almıştım ve onun içindeki çıkan termal macunu kullanıcam sorun olmaz diye düşünüyorum. stok fanina göre daha performansli olur diye düşünüyorum

Tamamdır teşekkürler. Sıfır tray 13400F alınca 2 yıl garantisi var değil mi? Kutulu fanli halina extra para vermek istemiyorum. Dark Freezer X123 fanı da 380 liraya almıştım ve onun içindeki çıkan termal macunu kullanacağım sorun olmaz diye düşünüyorum. Stok fanina göre daha performansli olur diye düşünüyorum.

2 yıl satıcı garantisi olur genelde(resmi Intel Türkiye olmaz), satıcıyla iletişime geçip sormanızı tavsiye ederim.

tamamdır teşekkürler. sıfır tray 13400f alınca 2 yıl garantisi var değilmi? kutulu fanli halina extra para vermek istemiyorum. dark freezer x123 fanı da 380 liraya almıştım ve onun içindeki çıkan termal macunu kullanıcam sorun olmaz diye düşünüyorum. stok fanina göre daha performansli olur diye düşünüyorum
Yani içinden çıkan termal macun ne kadar iyidir bilemiyorum. Dark bildiğim kadarıyla teknobiyotik'in ürettirdiği yerli bir marka. MX4 bu kadar ucuzken alıp bunu kullanın bence.

Tray işlemcinin garantisi oluyor genelde, yine de ikinci el de bir seçenek işlemci kolay bozulan veya anakart gibi bozulma ihtimali olan bir sürü komponentten oluşan bir parça değil. Ucuza ikinci el kovalayabilirsiniz. Sıfırda taksit avantajı var tabi.

Yani içinden çıkan termal macun ne kadar iyidir bilemiyorum. Dark bildiğim kadarıyla teknobiyotik'in ürettirdiği yerli bir marka. MX4 bu kadar ucuzken alıp bunu kullanın bence.

Tray işlemcinin garantisi oluyor genelde, yine de ikinci el de bir seçenek işlemci kolay bozulan veya anakart gibi bozulma ihtimali olan bir sürü komponentten oluşan bir parça değil. Ucuza ikinci el kovalayabilirsiniz. Sıfırda taksit avantajı var tabi.
içinden böyle bir termal macun çıktı hocam. mx4 bana 180 liraya geliyor 40 lira indirim kuponum varmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı