i5 12600KF için sıvı soğutma önerisi

Teşekkür ederim hocam. Kurulumu kolay mı? Kendim takabilir miyim?
Bunu almayı düşünüyorum.

Kurulum kolay kendiniz takabilirsiniz bence siyah olanı almak sizin açınızdan daha mantıklı kasanızla uyumlu olmuş olur.

Kurulum kolay kendiniz takabilirsiniz bence siyah olanı almak sizin açınızdan daha mantıklı kasanızla uyumlu olmuş olur.

Ekran kartı beyaz bunu da beyaz alayımda karışık olsun renkler hocam :D

YouTube'dan bakabilirsin. Kolay olup olmadığına karar verirsin. Ben çok zorlanmadım. Anakart arkasına plaka yerleştirmen gerekiyor sanırsam LGA 1700 için.

Hocam bayağı büyük bir şeye benziyor kasaya sığar mı?

Dediğiniz gibi yapıp hava soğutucu aldım.
PUBG'de 70 dereceye çıkıyor. Yani anlayacağınız boş yere aldım keşke sıvı soğutucu alsaydım.
Alacak olanlar bir daha düşünsün derim.
Doğru monte edememişsin. Ya macunu çok veya az sürdün ya da başka bir şey. Ben daha güçlü bir işlemciyle kullanıyorum, bırak oyunu stres testinde 65 olmuyor. 70 iyi bir derece bu arada ama daha iyi olabilir.

Doğru monte edememişsin. Ya macunu çok veya az sürdün ya da başka bir şey. Ben daha güçlü bir işlemciyle kullanıyorum, bırak oyunu stres testinde 65 olmuyor. 70 iyi bir derece bu arada ama daha iyi olabilir.

Hocam her şey düzgün macunuda düzgün sürdüm fanlarda çalışıyor ama PUBG de denedim 70'lere çıkıyor.

Hocam her şey düzgün macunuda düzgün sürdüm fanlarda çalışıyor ama PUBG de denedim 70'lere çıkıyor.
70 derece kötü bir derece değil öncelikle. İşlemcinin voltaj ayarları falan ne durumda bilmiyorum ama 70 ten düşük olmasını beklerdim. Ya intel işlemci çok ısınıyor ya da yanlış montajlamışsın. Bu arada 2000 liraya alacağın sıvı soğutmayla muhtemelen 80 85 civarlarında dolaşıyor olurdu. Sıvı soğutmayı ilahlaştırma.

70 derece kötü bir derece değil öncelikle. İşlemcinin voltaj ayarları falan ne durumda bilmiyorum ama 70 ten düşük olmasını beklerdim. Ya Intel işlemci çok ısınıyor ya da yanlış montajlamışsın. Bu arada 2000 liraya alacağın sıvı soğutmayla muhtemelen 80 85 civarlarında dolaşıyor olurdu. Sıvı soğutmayı ilahlaştırma.

İlahlaştırmıyorum kardeşim arkadaşlarım kullanıyor sonuçta sıvı soğutucu satan biri değilim neden böyle bir şey yapayım ama dediğim gibi çok ısınıyor arkadaş 50-55 arası geziyor sıvı soğutucuyla o yüzden diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı