i5 12600KF ve ASUS RTX 4060 sistem nasıldır?

Darboğaz olmaz ama daha güncel işlemcili kasaları tercih edebilirsin. Intel 14. nesil ya da AMD 9000 serisi modeller.
bütçem komple kasa için 32-33k arası tavsiye edebileceğin hazır kasalar varmı

Darboğaz olmaz ama daha güncel işlemcili kasaları tercih edebilirsin. Intel 14. nesil ya da AMD 9000 serisi modeller.
şuan fiyatlarına baktım da beni çok aşıyor o fiyat işlemciler

Bu elindeki modelden daha güncel mesela.

Bu oyunlar dışında başka oyunlar da oynayacaksan 16 GB RAM yetersiz kalıyor, mutlaka 32 GB yapman lazım. VRAM tarafında da 2k da oynayacaksan 8 GB VRAM güncel oyunların çoğunda yetersiz kalıyor.

7700 XT, 4070 ayarında bir kart, bu model VRAM ve performans olarak çok iyi düşünülebilir.

CS ve Valorant için 4060 modeli de fazlasıyla yeterli olur, 1080P de de 8 GB VRAM hala yeterli, orada da VRAM'in yetersiz olduğu durumlar olacaktırç

İncehesap dışında İtopya, Gamegaraj, İnventus, Sinerji gibi sitelerinin de hazır sistemlerine bakılabilir, nerede daha uygunsa oradan tercih etmek de sakınca yok.

Bu oyunlar dışında başka oyunlar da oynayacaksan 16 GB RAM yetersiz kalıyor, mutlaka 32 GB yapman lazım. VRAM tarafında da 2k da oynayacaksan 8 GB VRAM güncel oyunların çoğunda yetersiz kalıyor.

7700 XT, 4070 ayarında bir kart, bu model VRAM ve performans olarak çok iyi düşünülebilir.

CS ve Valorant için 4060 modeli de fazlasıyla yeterli olur, 1080P de de 8 GB VRAM hala yeterli, orada da VRAM'in yetersiz olduğu durumlar olacaktırç

İncehesap dışında İtopya, Gamegaraj, İnventus, Sinerji gibi sitelerinin de hazır sistemlerine bakılabilir, nerede daha uygunsa oradan tercih etmek de sakınca yok.
çok teşekkür ederim yardımın için iyi geceler diliyorum

son bişey daha soracağım unutmadan sence AMD ekran kartı mi tercih edeyim Nvidia mi etrafımda herkes nvidia diye diretiyor ama bana AMD mantıklı geliyor

Rica ederim, dediğim diğer sitelere de bak mutlaka. SSD'yi de 1 TB yap.

AMD 6000 serisinden beri eski sorunları giderdi, bu yüzden eski gibi direkt Nvidia al demek pek doğru gelmiyor bana. İçine sineni alabilirsin, genel olarak Nvidia yazılım tarafında daha iyi marka. Pazar payında da %90 Nvidia hakimiyeti var. 6700 XT, 6800 serisi, 6900 serisi, 7700 XT ve üstü kartlar AMD tarafında üzmez.

Rica ederim, dediğim diğer sitelere de bak mutlaka. SSD'yi de 1 TB yap.

AMD 6000 serisinden beri eski sorunları giderdi, bu yüzden eski gibi direkt Nvidia al demek pek doğru gelmiyor bana. İçine sineni alabilirsin, genel olarak Nvidia yazılım tarafında daha iyi marka. Pazar payında da %90 Nvidia hakimiyeti var. 6700 XT, 6800 serisi, 6900 serisi, 7700 XT ve üstü kartlar AMD tarafında üzmez.
tamamdır tekrardan çok teşekkürler yardımın için iyi geceler diliyorum

Çok teşekkür ederim yardımın için iyi geceler diliyorum.

Son bir şey daha soracağım unutmadan sence AMD ekran kartı mi tercih edeyim NVIDIA mi etrafımda herkes NVIDIA diye diretiyor ama bana AMD mantıklı geliyor.

NVIDIA diretenlere sorar mısın neden diretiyorlarmış mantıklı açıklama bile yapamayacaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı