i5 12600KF sistem nasıldır?

Mesela hangi parcalar pahali sizce hocam? Ve 40-43 bin TL arasi alternatif bir sistem toplayabilirseniz neleri degistirirdiniz? FPS oyunlari agirlikli oynadigim icin islemciden kismak istemedim, ama ayni sekilde 4070 Ti altina dusmek de istemedim. Tavsiyeleriniz ne olurdu? Veya ne acidan pahali sizce?

Evet şu an arastirdigimda bu tarz bir sistemi, ve ayni parcalari 50 bin TL civarindan assagisina bulamiyorum. Ama dedigim gibi, benim bilmedigim bir sistem veya tavsiye edilmeyen bir parca olabilir. O yuzden merak ettigim icin soruyorum.

Öncelikle hocam sizin değitirmeniz gereken bir şey yok. Ben tek tek sizin parçalarını en ucuz topladığım zaman 48000TL civarına geldi ve demektir ki iyi iş çıkarmışsınız :D. Ben RGB olmayan bri tık daha ucuz parçalar tercih edip fiyatı düşürmeye çalışırdım (aynı kalitede olan parçalar ile) ama sizin böyle derdiniz yok gibi duruyor. Bir şeyi artırmanıza gerek yok. Ama tek isteğim bir tane daha 2x16 aynı kitten alıp 64 GB RAM almanız. Tabii ki gerek yok ama ben olsam yapardım :D. Şu anda müthiş olmuş tekrardan elinize sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı