i5 13400F 3060 Ti sistem nasıldır?

@Exsa RX her ne kadar daha performanslı olsa da ışın izleme özelliğini kullanmak isterim RTX olursa benim için daha iyi olur ama buna da bakıcam.
3060Tİ veya 3070 ile doğru düzgün bir RTX deneyimi yaşayamazsın.Kart 1050Ti olur.
@kino
Ve kartlar 8GB VRAM olduğu için 1-2 sene sonra kartlar oyunlarda kasacak.
6800XT'de bolca VRAM olduğu için onun en az 5 senesi var.

Bekle.
Bu bütçelere 6800XT gibi bir canavar toplayabilirsiniz.Ne 3070'i bu kart 3080inin bile üstünde bir kart.
Tam 25k yapıyor bunlar.
PSU düşük kalabilir onun haricinde elinize sağlık.

3060 Ti veya 3070 ile doğru düzgün bir RTX deneyimi yaşayamazsın. Kart 1050 Ti olur.
@kino
Ve kartlar 8 GB VRAM olduğu için 1-2 sene sonra kartlar oyunlarda kasacak.
6800XT'de bolca VRAM olduğu için onun en az 5 senesi var.

O iş keşke öyle olsa. Oyunlar NVIDIA'ya göre optimize oluyor. Saf güç çok lazım değil bir 2-3 sene daha.

O iş keşke öyle olsa. Oyunlar NVIDIA'ya göre optimize oluyor. Saf güç çok lazım değil bir 2-3 sene daha.
Forza Horizon 5 mesela artık 8GB VRAM'li kartlarda sıkıntı yaratmaya başladı VRAM uyarısı verip oyundan atıyor ileride de donmalar başlar.VRAM çok önemli İster AMD ister NVIDIA olsun.

Forza Horizon 5 mesela artık 8 GB VRAM'li kartlarda sıkıntı yaratmaya başladı VRAM uyarısı verip oyundan atıyor ileride de donmalar başlar. VRAM çok önemli ister AMD ister NVIDIA olsun.

Tek oyun üzerinden değerlendirme yapmayın. VRAM konusunda haklısınız ancak eşit VRAM varsa NVIDIA daha güzel şeçenek.

@Exsa Son bir soru soracağım.
Intel Core i5-12400F
ASUS EX-B660M-V5 D4 Gaming Anakart
Goodram IRDM Pro DDR4 3600MHz Gaming RAM
Apacer AS2280P4X AP1TBAS2280P4X-1 1TB NVMe PCI-e M.2 SSD Disk
Gamepower Savagis ATX Siyah Kasa 80+ Bronz 650W Dahili PSU

Bu sistem 19.000 TL'ye geliyor senin önerdiğin PC mi daha iyi yoksa bu mu?

@Exsa Son bir soru soracağım.
Intel Core i5-12400F
ASUS EX-B660M-V5 D4 Gaming Anakart
Goodram IRDM Pro DDR4 3600MHz Gaming RAM
Apacer AS2280P4X AP1TBAS2280P4X-1 1TB NVMe PCI-e M.2 SSD Disk
Gamepower Savagis ATX Siyah Kasa 80+ Bronz 650W Dahili PSU

Bu sistem 19.000 TL'ye geliyor senin önerdiğin PC mi daha iyi yoksa bu mu?
Hocam tabii ki benim ki.Sakın o tarz bir sistem alma PSU elinde patlar benim attıklarım parçaları alın.

Hocam tabii ki benimki. Sakın o tarz bir sistem alma PSU elinde patlar benim attıklarım parçaları alın.

Teşekkürler Hocam

PC'yi aldıktan sonra PC için yorumlarımı yapıp konuyu kapatırım.

@Exsa PC yarın elime ulaşacak bunun yanına bir monitör önerin var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı