mrBrian
Centipat
Daha fazla
- Ekran kartı
- RTX 3070
- Anakart
- Asus PRIME H610M-K D4
- İşlemci
- İntel i5-13400F
Merhaba hocam ben ısınan işlemcim için termal macun yenilemiştim. Yenilemeden önce işlemci çok ısınıyordu 90-95 dereceye kadar çıkıyordu oyun oynarken. Termal macun sürdüm ama ısı tekrar etti. YouTube'dan baka baka nasıl sürüleceğini gördüm herhangi bir taşma olmadığına eminim ama işelmci fanım Intel'in kendi fanı yani daha önce oynarken pek ısınma problemi yoktu sonra sonra olmamaya başladı ben de termal macun yeniledim klasik Türk milletinin almış olduğu MX-4'ü kullandım ama sıcaklık yine 90 dereclerde gezmekte buna bir çözüm var mı yani illaki gidip kaliteli bir işlemci fanımı almak zorundayım yani aslında bir tane buldum ama alsam mı karar veremedim uyumlu mu onu da bilmiyorum bir link var hemen paylaşıyorum: https://www.hepsiburada.com/id-cool...m-kule-tipi-islemci-sogutucu-pm-HBC00002OD96P
Oyun grafik ayarlarını ne kadar düşürsem de ısınma devam etmekte daha önce hiç yaşamıyordum bu fanı alsam daha iyi olur mu bir arkadaşım önerdi bunu bana o da kendisi kullanıyormuş gayet iyiymiş bir de foruma sorayım dedim.
Oyun grafik ayarlarını ne kadar düşürsem de ısınma devam etmekte daha önce hiç yaşamıyordum bu fanı alsam daha iyi olur mu bir arkadaşım önerdi bunu bana o da kendisi kullanıyormuş gayet iyiymiş bir de foruma sorayım dedim.