i5 13400F için stok fan yeterli mi?

bsavasy

Hectopat
Daha fazla  
Bu işlemciden almayı düşünüyorum. Stok fan yeterli gelir mi? Gelmez ise kule tipi önerisinde bulunabilir misiniz?

Yeterli değil. Thermalright Phantom Spirit 120 alınılabilir.
Ben de aynı işlemciyi kullanıyorum DeepCool AK620 ile ama ilk söylediğim de yeterli olacaktır.

Yeterli değil. Thermalright Phantom Spirit 120 alınılabilir.
Ben de aynı işlemciyi kullanıyorum DeepCool AK620 ile ama ilk söylediğim de yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim. Şu 4'ünden birini düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir bu 4'ü arasında.

Stok fan yeterli olur ancak sesi ile kafa ütüler. O yüzden herhangi bir kule tipi soğutma alabilirsiniz.

Deep Cool AK400 yetecektir, ısınan çok güç çeken bir işlemci değil. Ben de kullanıyorum, i5 11600 işlemcimi en zor yüklerde bile 58 derece üstüne çıkarmıyor. Nadiren 60 görüyorum. Ama daha ucuz olan AG400 yada AK400 digital olmayan modellere bakın derim. Bu fiyatı ile mantıklı değil.

Yada gelecekte de kullanmak içib Peerles assassin alabilirsiniz. Fiyatına göre çok iyi çok güçlü bir soğutucu.

Stok fan yeterli olur ancak sesi ile kafa ütüler. O yüzden herhangi bir kule tipi soğutma alabilirsiniz.

Deep cool AK400 yetecektir, ısınan çok güç çeken bir işlemci değil. Ben de kullanıyorum, i5 11600 işlemcimi en zor yüklerde bile 58 derece üstüne çıkarmıyor. Nadiren 60 görüyorum. Ama daha ucuz olan AG400 ya da AK400 digital olmayan modellere bakın derim. Bu fiyatı ile mantıklı değil.

Ya da gelecekte de kullanmak içib peerles Assassin alabilirsiniz. Fiyatına göre çok iyi çok güçlü bir soğutucu.

Teşekkür ederim.

Deep cool AK400 yetecektir, ısınan çok güç çeken bir işlemci değil. Ben de kullanıyorum, i5 11600 işlemcimi en zor yüklerde bile 58 derece üstüne çıkarmıyor. Nadiren 60 görüyorum. Ama daha ucuz olan AG400 ya da AK400 digital olmayan modellere bakın derim. Bu fiyatı ile mantıklı değil.

Ya da gelecekte de kullanmak içib peerles Assassin alabilirsiniz. Fiyatına göre çok iyi çok güçlü bir soğutucu.

Arkadaşım stok fanlı 12400F ile Spider-Man, God of War tarzı oyunlarda belirli bir süreden sonra 90' derece oluyor ve stabil bir şekilde yükselmiyordu bu sıcaklık değeri. 13400F için sadece stok fanının yeteceğini de hiç sanmam. Bu durum tabii ki kasanın hava akışıyla da ilgili.

Bu ürün nasıl peki? MSI Pro H610M-E ile uyumlu mudur acaba? Bir de RAM slotlarını kapatırmı uyumluysa acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı