i5 13400F - RTX 3060 sistem ne kadar eder?

@Gral artur morgın dostum hiç anlamıyorum ben fiyatlarina bakip yazsan bana hangi fiyattan saticagimi zahmet olmazsa. Tsk ederm.
Reis sistemi topladığımız zaman 27 küsür yapıyor. Şimdi eder fiyatı 21-22 bin falan ama alacak kişi pazarlık yapacağı çok belli olduğu için direk 20 yazarsan çabuk satılır. Tabi ben beklerim diyorsan 22 bine koy ilana, pazarlık isterlerse maksimum 500 lira indir yine 1500 liran cebinde kalsın. Dediğim gibi ikinci el olunca ürünün fiyatını ciddi manada düşürmek gerekiyor.

Cok tsk ederim arkadaşlar iyi gunlet dilerim herkese sağ olun.
İyi günler hocam. Bulabilirseniz yüksek fiyat veren müşterileri seçin. Marketplace veya sarı site gibi yerlerde ürünü açık arttırma usulü gibi birşey yaparak ürünü 1 TL ye ilana verin. yazan müşterilere kendi düşündüğünüz fiyatın biraz fazlasını söyleyerek ve ürünü överek müşteriyi manipüle edin. Sonrasında “isterseniz pazarlık yapabiliriz” diyerek kendi istediğiniz fiyata düşürün. Kesin olabilir diyemem ama yinede işe yarar bir yöntem.

Reis sistemi topladığımız zaman 27 küsür yapıyor. Şimdi eder fiyatı 21-22 bin falan ama alacak kişi pazarlık yapacağı çok belli olduğu için direk 20 yazarsan çabuk satılır. Tabi ben beklerim diyorsan 22 bine koy ilana, pazarlık isterlerse maksimum 500 lira indir yine 1500 liran cebinde kalsın. Dediğim gibi ikinci el olunca ürünün fiyatını ciddi manada düşürmek gerekiyor.
O mantıkla olmuyor işte. 21-22k'ya 2.el AM5 4060 sistem varken kim, niye senin bilgisayarını sıfır fiyatına göre daha uygun diye alsın kaldı ki daha uygun olması gerekiyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı