i5-13400F - RTX 4060 Ti sistem aniden kapanıyor

dnzgrkn07

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba i...hesap adlı siteden aldığım sistem daha 3. gününde bir anda kapandi açmak istediğimde kasaya ışık geliyor aniden kapanıyor PSU'nün bozulduğunu düşünüyorum RAM'leri ve ekran kartını sokup denedim yine kasaya güç geldiği gibi gidiyor sorun neden kaynaklı olabilir kendim çözebilir miyim?
Sistem.
Gigabyte H610M h v2.
i5 13400F.
Gigabyte RTX 4060 Ti.
Zalman ZM600-lxıı PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
tek tek bakmak lazım böyle bir sorun bütün parçalardan kaynaklanma ihtimali var.

Garantiden gönderin hocam bence.

Öyle yapacağım hocamda en az 2 hafta sürecek.

Tek tek bakmak lazım böyle bir sorun bütün parçalardan kaynaklanma ihtimali var.

PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum 8 sene aynı sistemi kullandım hiçbir parçada sorun yaşamadım PSU dışında muhtemelen bu da böyle bir sorun.

Garantiye ürünü yolladım işlemci ve RAM'lerin bozulduğunu yazmışlar rapora henüz devam ediyormuş sistemin testleri aynı anda böyle bir sorun nasıl olabilir aklıma PSU dışında bir şey gelmiyor kaldı ki anakartta bu tarz durumlar için korumalar var artık bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…