i5 13400F & RTX 4070 Ti sistem 1080p performansı düşük

Grafik ayarlarından yüksek performansa al.

@437795 temiz bir Windows 10 kurulumu yaptım, BIOS'u da Gigabyte App Center üzerinden güncelledim. Test edip sonuçları yazacağım hocam.

Temiz kurulum yaptım, BIOS'u güncelledim. Değişen bir şey yok DSR - çarpanlar'ı 4X(3840x2160) yaptım yine değişen bir şey yok maalesef.

Son düzenleme:
Hocam Montaj yaparken hatalar olmuş olabilirmi, örneğin işlemci nin jelatinleri alınmamış vs ,O sistem o FPS olmamali.

Bu arada CPU maksimum Boost hızı 4.6 GHz ama bende oyunlarda maksimum 4.09 GHz görünüyor. BIOS üzerinden Intel Gaming modu ve Boost teknolojisini de açtım ama 4.6'yı göremedim. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan biri var mı? Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

CPU da Problem yok, Çoklu çekirdek Max hizi 4.09, onun için sormuştum zaten, Oyun aninda kac GHz de calisiyor diye.

Parçaların Sağlığını Gerekli Programlarla test edebilirsin istersen.HD tune ile SSD,Memtest86 ile de Ram sagligini denetle.Sonra , OCCT ile de diğer Parçaları test edin,Herhangi bir sorun çıkmazsa Tavsiyem Kasayi söktürüp baştan Montajini yaptirtin.

Hocam siz bu ekran kartının üzerindeki modlar ile oynadınız mı? Oyun modunda kullanıyorsanız diğe rmoda geçirip birde öyle denermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…