gamming laptop
Centipat
- Katılım
- 7 Ağustos 2023
- Mesajlar
- 22
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Selamünaleyküm değerli arkadaşlar, daha önce konu açmadım bu tarz forum yerlerinden bilgi almadim acemiyim eksiklerimi hoş görün, ayni zamanda PC konusunda da çok bilgi sahibi değilim. Ekran kartlarını epey araştırdım aklıma ve kalbime yatan 4070 Ti modeli oldu bütçeyi çok zorlamayım diye de 13400F işlemci ile tamamlamayı düşündüm (siz de uygun görürseniz). 30bin civarı oldu. Kasayı tamamlamak için sizden ricam diğer parçaları PC'yi kötü hale getirmeyecek şekilde öneride bulunmanız. Kısacası geriye kalan parçalar F/P ürünü olsun. Diğer parçaların piyasasını ve uyumunu bilmediğim için net bütçe belirleyemedim.
Model önerin hocam. Hatta uyumu yakalayabilmem için tüm parçaları da F/P onerirseniz memnun olurum.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Ben ekran kartı ve işlemci toplam 30bin dedim ve gerisini size bıraktım.
Ekran kartı 24bin işlemci de 6300 TL.
Ayrıca dediğiniz PC'yi dünden beri düşünüyorum ama ekran kartı cok düşük geldi 3060 Ti de iyi bir kart değil 6750XT de seçince fiyat performans olmaktan çıkıyor. O bilgisayara 4070 seçeneği olsa 1 dk beklemezdim.
Peki hocam 6750XT seçince ciddi bir değişim olur mu?
Hocam güçlendirmek varken neden bu hali ile çok anlayamadım. Biraz açar mısınız?Olur. Ama şimdi önermem çünkü bu haliyle sistemi almanız daha iyi olur 6750 XT 3070 Ti'dan çok güçlü.
3080 halefi bir kart.