Çözüldü i5 13400F sıcaklık dalgalanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sytrax

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
ASUS TUF B660M
İşlemci
i5 13400F
1721165914775.png

Discord, Chrome ve Steam açıkken olan sonuçlar neredeyse boşta bir 47 derece oluyor. Bir 58 oluyor maksimum 64 dereceyi görmüş.

Çözüm
Sıvı soğutucumun pompası bozulduğu için Afterburner'da sıcaklığı dalgalanıyormuş.
Merhaba, sogutucunuz stok mu acaba? Bende i5 13400F kullaniyorum, bosta 50-55 derece arasi oluyor. Yuk altinda RDR2, TLOU1 vb oynarken 74-75 dereceye cikiyor. Bu degerler iyi midir?

Merhaba, sogutucunuz stok mu acaba? Bende i5 13400F kullanıyorum, bosta 50-55 derece arasi oluyor. Yuk altinda RDR2, TLOU1 vb oynarken 74-75 dereceye cikiyor. Bu degerler iyi midir?

Corsair H100 RGB 240mm işlemci sıvı soğutucu kullanıyorum. Yük altında 70'i geçmiyordu ama son zamanlarda bir sıkıntı var 86 dereceye kadar gördüm. Sıvı soğutucunun üzerinde gelen termal macunla montelemiştim aldığımdan berri değiştirmedim umarım tek problem termal macundur. Bence sizin değerler stock fan kullanıyorsanız normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair H100 RGB 240mm işlemci sıvı soğutucu kullanıyorum. Yük altında 70'i geçmiyordu ama son zamanlarda bir sıkıntı var 86 dereceye kadar gördüm. Sıvı soğutucunun üzerinde gelen termal macunla montelemiştim aldığımdan berri değiştirmedim umarım tek problem termal macundur. Bence sizin değerler stock fan kullanıyorsanız normal.
Evet değerler iyi olduğu için sıvı soğutucuya ekstra para vermek istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı