i5 13400F sisteme hangi Windows 10 sürümü kurulmalı?

Aslında sormak istediğim şuydu sevgili arkadaşlar: 1809, 1903, 1909 gibi sürüm isimleri vardı ya, şuan bu mesajı yazdığım laptopumdan baktım mesela 22H2 yazıyor. Bunları hiç karıştırmayıp her zaman güncel olanı kullanmak mı doğrudur?
Ben 2004 kullanıyorum, diğer sürümlere nazaran daha stabil.
 
Onlar sürüm isimlendirmesi. Evet güncel kullanmak uyumluluk ve güvenlik açısından önemlidir.
 
Aslında sormak istediğim şuydu sevgili arkadaşlar: 1809, 1903, 1909 gibi sürüm isimleri vardı ya, şu an bu mesajı yazdığım laptopumdan baktım mesela 22H2 yazıyor. Bunları hiç karıştırmayıp her zaman güncel olanı kullanmak mı doğrudur?

Bu sistem ile o surumler gereksiz. Guncel surumu kullanin.
 
Ev kullanıcısı için Home daha mantıklı. İş ile ilgileniyorsanız Pro kurabilirsiniz. Özellik karşılaştırması için aşağıdaki bağlantıya göz atabilirsiniz.


Sürüm olarak, 22H2 kurmanızı tavsiye ediyorum.
 
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Windows'un kendi sitesi üzerinden mi indirmeliyim yoksa bir indirme aracı ile mi?

Microsoft indirme araci Windows 10 ISO verir. Microsoft sitesinde dogrudan Windows 10 ISO indirebiliyorsunuz bir yontem yaparak, onu soyluyorsaniz yine ISO veriyor.
 
Microsoft indirme araci Windows 10 ISO verir. Microsoft sitesinde dogrudan Windows 10 ISO indirebiliyorsunuz bir yontem yaparak, onu soyluyorsaniz yine ISO veriyor.

Cümlenizi tam anlamadım hocam kusura bakmayın. Bu linkten "Aracı şimdi indirin" butonundan indirme aracını indirip oradan da Windows 10 Home ISO indireceğim değil mi ?

 
Cümlenizi tam anlamadım hocam kusura bakmayın. Bu linkten "aracı şimdi indirin" butonundan indirme aracını indirip oradan da Windows 10 Home ISO indireceğim değil mi?


Home olmasini kurulum ekraninda sectirtiyor. O arac ile ISO alip, ISO yazdirailirsiniz. Bir problem yok.
 

Geri
Yukarı