i5 13400F stok fan ile 80 derece sıcaklık normal mi?

Hocam kule tipi soğutucu ve sıvı soğutucu önerir misiniz?

Biraz pahalılar tabii ama kalitesiz sıvı soğutuculardan iyidir sıvı soğutucularda fiyatlar ne durumda bilmiyorum en son şunu öneriyorlardı

Biraz pahalılar tabii ama kalitesiz sıvı soğutuculardan iyidir sıvı soğutucularda fiyatlar ne durumda bilmiyorum en son şunu öneriyorlardı.

Gaming genden alırsanız İyzico ile ilk alışverişte 500 TL nakit iade veriyor.

Biraz pahalılar tabii ama kalitesiz sıvı soğutuculardan iyidir sıvı soğutucularda fiyatlar ne durumda bilmiyorum en son şunu öneriyorlardı
Hocam mesela ben bunlardan birini alsam takmayı felan bilmiyorum sistemi vatan bilgisayar dan almıştım onlara götürsem takarlarmı

Hocam mesela ben bunlardan birini alsam takmayı falan bilmiyorum sistemi Vatan Bilgisayar'dan almıştım onlara götürsem takarlar mı?

Hocam takarlarda ilk alisveriste 500TL indirimle bu modelleri alabilirsin saglam bunlar hatta kendinde takarsjn diye düşünüyorum.

Model vardır güzel olur arkadaş icin

Son düzenleme:
Hocam takarlarda ilk alisveriste 500TL indirimle bu modelleri alabilirsin saglam bunlar hatta kendinde takarsjn diye düşünüyorum.

Model vardır güzel olur arkadaş icin
Tamamdır hocam teşekkürler ben bir sistemi aldığım vatan bilgisayara sorayım hava soğutucu alırsam kesin phantom spirit 120 se alırım çünkü en çok o önerildi

Hocam kule tipi soğutucu ve sıvı soğutucu önerir misiniz?

Kule tipi:Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Sıvı soğutucu(sıvı soğutucular hakkında pek bilgim yok):Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 Sıvı Soğutucu

Tamamdır hocam teşekkürler ben bir sistemi aldığım Vatan Bilgisayar'a sorayım hava soğutucu alırsam kesin Phantom Spirit 120 SE alırım çünkü en çok o önerildi.

En iyisi sıvı soğutmaya gerek yok zaten.

Tamamdır hocam teşekkürler ben bir sistemi aldığım Vatan Bilgisayar'a sorayım hava soğutucu alırsam kesin Phantom Spirit 120 SE alırım çünkü en çok o önerildi.

Marka zaten güvenilir fiyatta daha uygun kalıyor zaten fazla bile gelecektir sana bu soğutucu vatan pahalı derse kendinde takarsın hocam çok dert etme bunlar dandikler gibi zor takılanlardan değiller şimdiden hayırli olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı