Elektronik i5-13400F ve Arc B580 DDR5 sistem 22.999 TL

Intel A750'ler çıktığı zaman da aynı tantana koptu. Bugün geldiği noktada rakibi olan RX6600'den daha iyi, 3060 8GB'dan da iyi, 3060 12GB'dan düşük performans veriyor. Kesinlikle alınmaz diye bir şey yok. "Ben sabırlı bir insan değilim, aldığım gibi yüksek performansta kullanmak istiyorum" diyen adam için alınmaması gereken, sabırlı olanlar içinse oynamaya değecek bir kumar bu kart. A750'den daha hızlı güncelleme alır, daha hızlı sorunları çözülürse zaten bu seviyede rakiplerinden öne geçecektir.

Intel A750'ler çıktığı zaman da aynı tantana koptu. Bugün geldiği noktada rakibi olan RX6600'den daha iyi, 3060 8 GB'dan da iyi, 3060 12 GB'dan düşük performans veriyor. Kesinlikle alınmaz diye bir şey yok. "Ben sabırlı bir insan değilim, aldığım gibi yüksek performansta kullanmak istiyorum" diyen adam için alınmaması gereken, sabırlı olanlar içinse oynamaya değecek bir kumar bu kart. A750'den daha hızlı güncelleme alır, daha hızlı sorunları çözülürse zaten bu seviyede rakiplerinden öne geçecektir.

Performanstan ziyade stabilizasyon ve yazılımsal sorunlarla öne çıkan bir GPU ailesi, insanlar AMD'de yaşadığı eziyetleri bunda da yaşamak istemiyor, sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor.

Performanstan ziyade stabilizasyon ve yazılımsal sorunlarla öne çıkan bir GPU ailesi, insanlar AMD'de yaşadığı eziyetleri bunda da yaşamak istemiyor, sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor.
Ezber yorum diyorum bu tip yorumlara. Şu an aktif olarak bir sistemimde a750 var. Hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. İlk etapta evet driver kaynaklı performans sorunları vardı ama çok hızlı toparladılar ve dediğim gibi Rx6600 ve Rtx3060 8GB'tan daha iyi performans verir hale geldi. Bu kartın da 3-4 ay içinde hemen hemen toparlanmış olacağını düşünüyorum. Intel ekran kartı tarafında bir şeyler başarabilmek istiyor.

Ezber yorum diyorum bu tip yorumlara. Şu an aktif olarak bir sistemimde A750 var. Hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. İlk etapta evet driver kaynaklı performans sorunları vardı ama çok hızlı toparladılar ve dediğim gibi RX6600 ve RTX 3060 8 GB'tan daha iyi performans verir hale geldi. Bu kartın da 3-4 ay içinde hemen hemen toparlanmış olacağını düşünüyorum. Intel ekran kartı tarafında bir şeyler başarabilmek istiyor.

Ezber derken? :D en yakın arkadaşım ve internetteki birçok kişi hala şikayetçi.

Ezber yorum diyorum bu tip yorumlara. Şu an aktif olarak bir sistemimde a750 var. Hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. İlk etapta evet driver kaynaklı performans sorunları vardı ama çok hızlı toparladılar ve dediğim gibi Rx6600 ve Rtx3060 8GB'tan daha iyi performans verir hale geldi. Bu kartın da 3-4 ay içinde hemen hemen toparlanmış olacağını düşünüyorum. Intel ekran kartı tarafında bir şeyler başarabilmek istiyor.
Katiliyorum. Bir ara ben de a750li sistem kullandim. Tecrubem benzer sekildeydi.

Herkes butcesine gore bir kart almaya calisiyor. Bu butcede maksimum performansi hedefliyor. Cop sorunlu alinmaz demek yanlis. Cunku ona girersek baskasi da yok 4060 cop kart der, oradan obur turlu 1080p de oyun mu oynanir der. Der de der yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı