i5 13400F ve RTX 3060 Ti sistem tercih edilmeli mi?

excalibur8

Centipat
Merhaba dostlar, elimde Gigabyte Aorus RTX 3060 Ti Elite ekran kartı mevcut. Buna uygun bir şeyler toplamak istiyorum, ağırlıklı olarak oyun oynayacağım. Şu şekilde bir ilan buldum uyumlu mu, performans sıkıntısı yaşar mıyım gibi konular üzerinden inceleyebilir misiniz?
Toplam fiyat: 9750.
Intel Core i5 13400F işlemci.
MSI Pro H610M-G anakart.
XPG 3200MHz 16 GB (2x8) RAM.
500 GB Kingston NVMe M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, elimde Gigabyte Aorus RTX 3060 Ti Elite ekran kartı mevcut. Buna uygun bir şeyler toplamak istiyorum, ağırlıklı olarak oyun oynayacağım. Şu şekilde bir ilan buldum uyumlu mu, performans sıkıntısı yaşar mıyım gibi konular üzerinden inceleyebilir misiniz?
Toplam fiyat: 9750.
Intel Core i5 13400F işlemci.
MSI Pro H610M-G anakart.
XPG 3200MHz 16 GB (2x8) RAM.
500 GB Kingston NVMe M.2 SSD.

7500F tercih etmen daha faydalı olur, güç kaynağını yazmamissin ama onunda 750W tercih edebilirsin. Bu şekilde ileriye dönük sistem toplamış olursun. İşlemcin yetersiz kaldığında islemcini ekran kartın yetersiz kaldığında da ekran kartını değiştirir yola devam edersin.

7500F tercih etmen daha faydalı olur, güç kaynağını yazmamissin ama onunda 750W tercih edebilirsin. Bu şekilde ileriye dönük sistem toplamış olursun. İşlemcin yetersiz kaldığında islemcini ekran kartın yetersiz kaldığında da ekran kartını değiştirir yola devam edersin.
Önerin için teşekkür ederim, güç kaynağı ve kasaya henüz karar vermedim bu şekilde toplu bir ilan görünce sormak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı