i5-13400F ve RTX 4060 Ti kasa 30.000 TL eder mi?

mehmet7_9

Yoctopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasaya 1 TB SSD takınca 30.000TL oluyor. Sizce bu sistem 30.000 TL eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eder.

Bu kasaya 1 TB SSD takınca 30.000TL oluyor. Sizce bu sistem 30.000 TL eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Biraz daha ekleyin DDR5 sistem alın birde SDD'yi arttırırsınız temiz.

Biraz daha ekleyin DDR5 sistem alın birde SDD'yi arttırırsınız temiz.
bu sisteme göre biraz pahalı gibi geldi bana ama önerdiğin sağ ol

30a 7500f 7700xt vardı sanırım bi bulmaya çalışıcam.
bulabilirsen mutlu olurum.

bu sisteme göre biraz pahalı gibi geldi bana ama önerdiğin sağ ol

bulabilirsen mutlu olurum.
31 olmuş hocam ama değerlendirilebilir.

31 olmuş hocam ama değerlendirilebilir.
knk ben bu daha önce görmüştüm ama buna sıvı soğutucu takmam zorunlu iyi bir soğutucu takarsam da 34.500tl civarı oluyor. daha da SSD alınması lazım bence biraz düşük kalır gibime geldi. SSD de eklenince biraz bütçemin dışına çıkıyor. O yüzden seçmedim ama sistem iyi gösterdiğin içinde teşekkür ederim.

knk ben bu daha önce görmüştüm ama buna sıvı soğutucu takmam zorunlu iyi bir soğutucu takarsam da 34.500tl civarı oluyor. daha da SSD alınması lazım bence biraz düşük kalır gibime geldi. SSD de eklenince biraz bütçemin dışına çıkıyor. O yüzden seçmedim ama sistem iyi gösterdiğin içinde teşekkür ederim.
Sıvı soğutma takmak neden zorunlu? 1600tl ye phantom spirit var bu işlemciye yeterde artar Sıvı soğutma performansı veriyor.

Harici olarak sizin alacağınız sistem ddr4 13. Nesil işlemci alıyorsunuz ama ddr4 takıyorsunuz. Alacağınızın m2si de o kadar iyi değil. Zaten o işlemciyede stokta yetmez her türlü aynı fiyata geliyor ama daha yüksek performans veriyor.

Son düzenleme:
Sıvı soğutma takmak neden zorunlu? 1600tl ye phantom spirit var bu işlemciye yeterde artar Sıvı soğutma performansı veriyor.

Harici olarak sizin alacağınız sistem ddr4 13. Nesil işlemci alıyorsunuz ama ddr4 takıyorsunuz. Alacağınızın m2si de o kadar iyi değil. Zaten o işlemciyede stokta yetmez her türlü aynı fiyata geliyor ama daha yüksek performans veriyo
sıvı soğutma sitesinde zorunlu diyor o maçla demiştim. Onun dışında sisteme 1tb SSD konulunca min. 32k oluyor asılında o sisteme göre baya iyi bir fiyat ama hangi SSD kullanmalıyım onda kararsızım. misal en ucuz 1tb SSD kullansam sıkıntı çıkarır mı?
Aklıma son takılan konu ise ben kasayı oyun amaçlı alıyorum ekran kartını RX 7700XT 12gb almam mı daha iyi olur yoksa RTX 4060ti 8gb mı daha iyi olur onda kararsız kaldım. Birden çok yere baktım ama herkesin söyledikleri şeyler farklı hangi ekran kartı almam konusunda hala kararsızım. Yardımcı olursan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı