Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
16 GB olmasının ileriye dönük hiçbir faydası olmaması bir yana büyük ihtimalle "ileriye dönük" zaman gelmeden çöp PSU'dan dolayı sisteminizde sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca ileriye dönük falan da değil çünkü DDR4 ve intel. Bunu alacağınıza attığımı almanız çok daha mantıklı.
Ssd crucial 1 tb olani alacagim. Sadece aklimi karistiran birde soyle bir sistem buldum fakat burda pesin paraya almam gerekicek vatanda ise vade farksiz taksit yaptirabiliyorum.
Zero 5A-RTX, AMD Ryzen işlemci seçeneklerine sahip ve Nvidia GeForce RTX ekran kartı seçeneklerine sahip Zero 5A-RTX, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
16 GB olmasının ileriye dönük hiçbir faydası olmaması bir yana büyük ihtimalle "ileriye dönük" zaman gelmeden çöp PSU'dan dolayı sisteminizde sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca ileriye dönük falan da değil çünkü DDR4 ve Intel. Bunu alacağınıza attığımı almanız çok daha mantıklı.
Evet çok haklısın ama intellerdede ileriye dönük olabiliyor mesela 13 nesil alırsa 14'e kadar yükseltebilir AMD AM5 geçti 4 5 yil olmadan 1 yil sonra AM6 cikacani nereden biliyorsun? Büyük konuşmamak lazım
Dostum vallahi ben bu sistemi 3 hafta önce aldım 1080p monitorde oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım her oyunda akıyor yağ gibi, ama şöyle bir sıkıntı var ki bu işlemciye bir kule tipi soğutucu şart. Neden dersen boşta bile en az 55-60 derecede çalışıyor Valorant gibi CPU isteyen oyunlarda 91 gibi derecelere çıkıyor, soğutucu taktıktan sonra boşta 40-45 arası Valorant'ta 60ı geçtiğini görmedim. Ama böyle yine masraf oluyor Max 35k demişsiniz bir de soğutucu biraz daha artıyor, 4060 Ti alıp da soğutucu alabilirsiniz karar sizin.
Dostum vallahi ben bu sistemi 3 hafta önce aldım 1080p monitorde oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım her oyunda akıyor yağ gibi, ama şöyle bir sıkıntı var ki bu işlemciye bir kule tipi soğutucu şart. Neden dersen boşta bile en az 55-60 derecede çalışıyor Valorant gibi CPU isteyen oyunlarda 91 gibi derecelere çıkıyor, soğutucu taktıktan sonra boşta 40-45 arası Valorant'ta 60ı geçtiğini görmedim. Ama böyle yine masraf oluyor Max 35k demişsiniz bir de soğutucu biraz daha artıyor, 4060 Ti alıp da soğutucu alabilirsiniz karar sizin.