i5 13400F ve RX 6800 sisteme uygun PSU önerisi

Bütçe
4000
Bütçe biraz artarsa bunu alın derim.

Artmazsa bunu alın. Teknobiyotikte daha ucuz.

Aynı serinin 750W olanını kullanıyorum. Kaliteli bir modeldir.

Önerileriniz için teşekkürler 650W beni bir ay kadar götürse yeter :D Söyledikleriniz arasından birini alıcam. Tercihim modüler olması tabii.

Önerdiğin modelin arkasındaki Zero RPM tuşu fark edilir bir sessizlik sağlıyor mu aktif olarak o tuşu kullanıyor musun

850W boşu boşuna alıyorsunuz. Düzgün bir 750W alın. Şu yeterli;

Kaliteli ve performanslı bir model. O sistem için gerisi gereksiz yere para israfı.

Yukarıda önerilmiş zaten sağ olsunlar, görmemiştim. Elinizdeki de kalabilir ilerde bariz daha güçlü bir GPU takmayacaksanız.

Anakart 128gb ram destekliyor. önümüzdeki senelerde ihtiyaca göre ram yükseltme veya ekran kartı değişikliğine veya işlemci yükseltmeye gidersem diye düşünmüştüm ama dediğiniz ürünün fiyatı baya uygunmuş 750w için. Açıkçası NZXT psu için bilmediğim bir marka, corsair cooler master asus msi zalman gibi markaları herkes bilir tercihimi de o yönden yapmak istemiştim. NZXT kasa üreten bir firma ancak güç kaynaklarını fsp seasonic gibi firmalara ürettiriyor o yönden bakınca da endişem gidiyor. 750W alacak olsam kesinlikle dediğinizi alıcam. kendimce tam olarak ne yapacağımı karar vermem gerekiyor şuan galiba :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı