OmrEfeT Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 RAM 16 GB 3200 MHz İşlemcim i5 13500H. Sıcaklık pek normal gelmedi de bana.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 OmrEfeT dedi: İşlemcim i5 13500H. Sıcaklık pek normal gelmedi de bana. Genişletmek için tıkla... Normal değil stok fan mı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
OmrEfeT dedi: İşlemcim i5 13500H. Sıcaklık pek normal gelmedi de bana. Genişletmek için tıkla... Normal değil stok fan mı kullanıyorsunuz?
KS KS OmrEfeT Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 KasaturaNotFound dedi: Normal değil stok fan mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. Artı 0 Eksi
KasaturaNotFound dedi: Normal değil stok fan mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 OmrEfeT dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmemişim. Laptop hakkında herhangi bir bilgim yok hocam. Artı 0 Eksi
OmrEfeT dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmemişim. Laptop hakkında herhangi bir bilgim yok hocam.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 8 Nisan 2024 #5 KasaturaNotFound dedi: Kusura bakmayın görmemişim. Laptop hakkında herhangi bir bilgim yok hocam. Genişletmek için tıkla... H işlemcili masaüstü bilgisayar yok hocam. Bilgilendirme olsun. Artı 0 Eksi
KasaturaNotFound dedi: Kusura bakmayın görmemişim. Laptop hakkında herhangi bir bilgim yok hocam. Genişletmek için tıkla... H işlemcili masaüstü bilgisayar yok hocam. Bilgilendirme olsun.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #6 MzSe dedi: H işlemcili masaüstü bilgisayar yok hocam. Bilgilendirme olsun. Genişletmek için tıkla... Görmemişim diye belirttim hocam biliyorum olmadığını. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: H işlemcili masaüstü bilgisayar yok hocam. Bilgilendirme olsun. Genişletmek için tıkla... Görmemişim diye belirttim hocam biliyorum olmadığını.