Gaming hub tan performans moduna alın grafikleri en yüksek moda alın FPS limit 200 yapın. Lolde oyun açıldığında fps yüksek olması normal oyun ortalarına doğru azalıyor ama o kadar düşmemesi gerek.

Deneyeceğim reis sağ ol.Gaming hub tan performans moduna alın grafikleri en yüksek moda alın FPS limit 200 yapın. Lolde oyun açıldığında fps yüksek olması normal oyun ortalarına doğru azalıyor ama o kadar düşmemesi gerek.
ThrottleStop indir tsbench yaparken limits sekmesini SS at, limit var cihazında.
Yaptım reis ancak başta bir uyarı verdi cihazda problem olursa sorumluluk kabul etmiyoruz diye şimdi SS aldım ya indirdiğim için herhangi bir işlem olmadı değil mi?
TS bench yaparken SS atman lazım.
Hocam böyle gösteriyor bench sekmesinde starta bastım limit açık bu şekilde.
120M kısmını 960 yapıp test esnasında SS at.
Tpl sekmesini de SS at.
Çok sağ ol reis adamsın.Sorunun kaynağı belli, PL1 45W 56 saniye boyunca yüksek performans 115W degerinde calisirken sonradinda 45W degerine dusuyor ve performansın azalıyor. Ec limit olduğu için çözümü yok.
Sorunun kaynağı belli, PL1 45W 56 saniye boyunca yüksek performans 115W degerinde calisirken sonradinda 45W degerine dusuyor ve performansın azalıyor. Ec limit olduğu için çözümü yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.