i5 13500H ve RTX 4050 sistem ile ETS 2'de FPS düştü

İşletim sistemi
Windows 11

Retorix

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
NVİDİA RTX4050
İşlemci
İNTEL İ5 13500H
Merhaba arkadaşlar, ETS 2'de FPS en Full ayarlarda 60 altına kolay kolay inmiyordu, şimdi artık 50 63 arası, bilgisayarlık bir şey mi? Yoksa oyunluk mu? Eğer oyunsa her güncellemede oyunu berbat hale getiriyorlar gerçekten bunun çözümü var mı? Sizde de böyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ETS 2'de FPS en Full ayarlarda 60 altına kolay kolay inmiyordu, şimdi artık 50 63 arası, bilgisayarlık bir şey mi? Yoksa oyunluk mu? Eğer oyunsa her güncellemede oyunu berbat hale getiriyorlar gerçekten bunun çözümü var mı? Sizde de böyle mi?
Hocam bence bilgisayarlık bir şey çünkü 60 FPS en yüksekte ben 1650 10300 ikilisiyle alıyorum. Sizin FPS bayağı düşükmüş. Güç ayarlarını kontrol eder misiniz? Güç tasarrufunda kalmış olabilir.

Kontrol edip sizi bilgilendireceğim.

Hocam yüksek performansta sadece NVIDIA ayarları normal moddaydı onu yüksek performans yaptım ama pek bir fark olmadı.

Son düzenleme:
Kontrol edip sizi bilgilendireceğim.

Hocam yüksek performansta sadece NVIDIA ayarları normal moddaydı onu yüksek performans yaptım ama pek bir fark olmadı.
Ondan bahsetmiyorum. Güç seçeneklerinden yüksek performans veya nihai performans gibi seçenekler olmalı. Şöyle bir ekran.
dddddntısı.JPG

Hp victus 16 modeli sıcaklık değerlerini kontrol edip bilgilendireceğim

Sıcaklık değerlerine baktınız mı? Diğer oyunlarda performans düşüşü oldu mu? Sanırım laptop kullanıyorsunuz, marka modeli nedir?
GPU 70 CPU 75 dereclerde

Hp victus 16 modeli sıcaklık değerlerini kontrol edip bilgilendireceğim

GPU 70 CPU 75 dereclerde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı