i5 13600K işlemcide sorun var mı?

quazzart15

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Yaklaşık 3 ay önce kendime kasa bilgisayar aldım. Fakat bir sorun var. GTA 5 oynarken işlemcim %30 kullanımda 65-70derecede soğutmada sorun olduğunu düşünüyorum.(not:bazen 3sn liğine 80 dereceye çıkıyor.)
İşlemci: i5 13600K.
Soğutucu: Corsair H100.
Sizce sorun varsa işlemciye çoktan zarar vermiş midir? Yoksa herhangi bir zararı olmamış mıdır? Tahminimce soğutma bloğundaki stickerı sökmediler veya termal macun sürmediler. Eğer sistemde sorun varsa bunu nerede düzelttirebilirim? Güvenebileceğim bildiğiniz yerler var mı?Bu arada sıcaklıklara Msi Afterburner ile baktım.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba.
Yaklaşık 3 ay önce kendime kasa bilgisayar aldım. Fakat bir sorun var. GTA 5 oynarken işlemcim %30 kullanımda 65-70derecede soğutmada sorun olduğunu düşünüyorum.(not: Bazen 3sn liğine 80 dereceye çıkıyor.)
İşlemci: i5 13600K.
Soğutucu: Corsair H100.
Sizce sorun varsa işlemciye çoktan zarar vermiş midir? Yoksa herhangi bir zararı olmamış mıdır? Tahminimce soğutma bloğundaki stickerı sökmediler veya termal macun sürmediler. Eğer sistemde sorun varsa bunu nerede düzelttirebilirim? Güvenebileceğim bildiğiniz yerler var mı? Bu arada sıcaklıklara MSI Afterburner ile baktım.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Sanmam ama Full performans da oynarsan işlemciyide zorlayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı