i5-13600K + RTX 3080 sistem için PSU önerisi

Golden.Nyks

Hectopat
Merhaba herkese;

2.el 3080 veya 3080 Ti alacağım, malum 650W yetmeyecek onu satıp yeni bir PSU almak durumundayım.
Muhtemelen 750W yeter ama 850W almak gerekir mi emin olamadım, 850W'lar çok daha pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moduler değil ama değer bence. Aynısının 750W olanını kullanıyorum. 3090 bile kullanırsınız.

Çok para vermek istemezseniz bu her türlü iş görecektir.

İmzada ki sistemi 650W PSU ile yıllardır kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. CPU GPU tam yükte iken dahi.

Eğer elinizde ki PSU yeterli kalitedeyse ve güveniyorsanız sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum. Tabii ucu ucuna kurtaracaktır.
PSU kaliteli diye biliyorum standardın bir tık üstü, halihazırda olduğu için şimdilik değiştirmeyeyim sıkıntı olursa değiştiririm. 9-10k ya 3080 alırsam üstüne para kalır zaten.

Moduler değil ama değer bence. Aynısının 750W olanını kullanıyorum. 3090 bile kullanırsınız.

Çok para vermek istemezseniz bu her türlü iş görecektir.
Teşekkürler.

İmzada ki sistemi 650W PSU ile yıllardır kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. CPU GPU tam yükte iken dahi.

Eğer elinizde ki PSU yeterli kalitedeyse ve güveniyorsanız sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum. Tabii ucu ucuna kurtaracaktır.

Kurtarmadı sanırsam, The Last of Us part ı a girince PC kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum ya da kendisi kapanıyor.

GPU stress testlerinde, God of War da falan sıkıntı olmadı ama.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı