En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yeni sistemim
Arkadaşlar. Bu yeni topladığım sistemim. DDR4'ten DDR5 geçiş yaptım çok ciddi farklar görür müyüm sizce? Düşüncelerinizi bekliyorum. 1080P'de darboğaz olur mu sizce? Eski sistemim ile yeni sistemimi karşılaştırdığınız zaman arada çok FPS farkları olacak mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Özellikle PUBG, CS:GO ve Battlefield 5 gibi oyunlar için 350-500 arası FPS alıyordum. PUBG ise sorunlu oyun olduğu için tam fight halinde dereceli oynarken 130-140 arası alıyordum. Başlangıç ise 300 FPS.
Aşağıya eski sistemimi paylaşacağım. Sizce yeni topladığım sistem ile FPS olarak kaç FPS oynar? DDR5 geçerek doğru yaptım mı? Değiştirmediğim tek şey sıvı soğutucu ve Power. Sizce PUBG ve CS:GO gibi oyunlarda 1080p aşağıda olan sisteme göre daha çok FPS alır mıyım?
Eski sistemim
AMD Ryzen 7 5800X sekiz çekirdek 3.80 GHz işlemci.
Bende şu an aktif olarak PUBG oynuyorum. Senin sisteme benzer sistem toplamaya çalışıyorum bende. Ama ben DDR4 sistem toplayacağım. PUBG için Ryzen işlemciden Intel'e geçmen bile bir şey bence akıcılık bakımından fark yaratacaktır diye düşünüyorum.
Bende şu an aktif olarak PUBG oynuyorum. Senin sisteme benzer sistem toplamaya çalışıyorum bende. Ama ben DDR4 sistem toplayacağım. PUBG için Ryzen işlemciden Intel'e geçmen bile bir şey bence akıcılık bakımından fark yaratacaktır diye düşünüyorum.
DDR5 için sistemimi değiştirerek önünü açmak için upgrade yapabilmek için hocam ileride AM4 sisteme upgrade daha fazla gitmeyeceği için bu DDR4 sistem ile tek yapabileceğim şey yapabileceğim tek şey bu işlemciyi alabilmek olacaktı yani daha fazla ilersi olmayacaktı mesele Ryzen'in 4070i besleyip beslememesi değildi AMD Ryzen 9 3900X On İki Çekirdek 3.80 GHz İşlemci
İşlemci olarak besler evet fakat PUBG için genel olarak Intel işlemciler 1 adım önde akıcılık bakımından. Çevremde Ryzen işlemci kullanan çok kişi var ve o hissiyatı vermediğini söylüyorlar. Başka oyunlar için tabii ki sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Dereceli oynuyorum ben yıllardır ar fighti girerken FPS 110'a kadar düşüyordu başlangıç FPS'i 298-300 arası şu an mevcut sistem ile o fight halinde düşen FPS durumunu biliyorsun oyun zaten sıkıntılı umarım bu sistem 200 altına düşürmez fark yaratır herkes 2K monitör al diyor ama şu an alabilecek durumum yok monitörüm zaten 240 Hz
DDR5 için sistemimi değiştirerek önünü açmak için upgrade yapabilmek için hocam ileride AM4 sisteme upgrade daha fazla gitmeyeceği için bu DDR4 sistem ile tek yapabileceğim şey yapabileceğim tek şey bu işlemciyi alabilmek olacaktı yani daha fazla ilersi olmayacaktı mesele Ryzen'in 4070i besleyip beslememesi değildi AMD Ryzen 9 3900X On İki Çekirdek 3.80 GHz İşlemci
20k ekran kartına verdim hazır değiştirmişken ekran kartını bu fırsatı değerlendirip ileriye dönük sistem yapmaya karar verdim mantıklı olduğunu düşünüyorum DDR5e geçmek çünkü 1-2 seneye bence DDR5 yerini alacak ileriye dönük sonuç olarak