i5 13600K vs i5 14600K

BlockingFire

Decapat
Yer
Çorlu/Tekirdağ
Daha fazla  
RAM
Kingston FURY Renegade 32 GB DDR4
Anakart
H610M H DDR4 (rev. 1.2)
İki işlemci arasında kaldım.
14600k üst nesil olmasına rağmen 13600K'ya göre fiyat olarak daha uygun, sebebi nedir bunun?
14600k alıp keyfime mi bakmalıyım?
Sistemimde 550W PSU takılı.
i5 14600K + 3060 Ti + 32 GB RAM bu parçalara yeterli gelir mi kullandığım PSU?

Sebebi satıcılarımız. Ellerinde kalmış ürünleri kakalamaya devam ediyorlar. PSU ise W değeri olarak sistem için yeterli.

Evet maalesef ki üzülesi bir durum, teşekkür ederim.

Bence 14600k yerine 14600KF daha mantıklı sonuçta harici ekran kartınız var.

Dahili grafik işlemcili almanın anlamı yok o zaman. Aslında ne kadar performansa katkısı olursa benim için o kadar iyi. Ama bir faydası olmayacaksa KF almak mı daha mantıklı olur?

Evet maalesef ki üzülesi bir durum, teşekkür ederim.

Dahili grafik işlemcili almanın anlamı yok o zaman. Aslında ne kadar performansa katkısı olursa benim için o kadar iyi. Ama bir faydası olmayacaksa KF almak mı daha mantıklı olur?
Aynen öyle. KF alman daha mantıklı olur arada 1000 TL fark var o paraya gider en lüks yerden yemeğini yersin :D

Microcode ile ilgili bir sıkıntı vardı, bios güncelleştirmeleriyle hallettiğini söyledi Intel ama biraz da zaman gösterecek. Reddit'te bununla ilgili resmi açıklamaları barındıran bir subreddit vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14600k ile 13600k ile arasında performans farkı yok denecek kadar az, en ucuz hangisiyse onu alın.

Dostum o anakartla almanı önermem. Ayrica 14600KF soğutacak sağlam bir soğutucun var mi? Psu ile alakali bir durum değil yanliş anlama.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı