i5 13500 vs i5 14600K

i5 14600KF aldım hem yeni nesil hem de i7 12700KF ile birebir performans veriyor hatta geçiyor i5 13500'den 15 20 FPS fazla veriyor 2.ön belleği yüksek hem de k serisi olduğu için overclock izin veriyor bütçeniz hangisi uyarsa alın bu arada anakart olarak MSI B760M Gaming Plus aldım çünkü anakart h serisi bu işlemcilerde kullanmak performans açısından hem de anakart açısından sıkıntı çıkarıyor anakartınız b serisi ise k serisi işlemci üzmez ama değilse o zaman 13500 öneririm size. Çünkü h serisi anakartta VRAM'leri ısındığı için işlemci kendini kısıyor ve tam performans alamıyorsun.
Cevabınız için teşekkür ederim Anakart Msi Pro B760M-P
1,2 hafta içinde satın almayı düşünüyorum lakin çok arada kaldım oyunlarda hangisi daha yüksek FPS verecekse o tercihim aslında. (Soğutucu Thermalright Phantom Spirit 120 SE RGB.)

Cevabınız için teşekkür ederim anakart MSI Pro B760M-P
1,2 hafta içinde satın almayı düşünüyorum lakin çok arada kaldım oyunlarda hangisi daha yüksek FPS verecekse o tercihim aslında.

i5 14600KF daha fazla FPS veriyor 3 arasında i7 12700KF'den iyi FPS konusunda burada karşılaştırmalar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i5 14600KF daha fazla FPS veriyor 3 arasında i7 12700KF'den iyi FPS konusunda burada karşılaştırmalar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam bu videoyu izliyordum 14600KF alacağım teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı