i5 13600K vs i7 12700K

Deadly_Lnyx

Hectopat
Öncelikle merhaba. DDR5 sistem toplayacağım ve bu iki işlemci arasında kaldım. Kullanım amacım daha çok video render programlarıyla.(After Effects vs Premiere Pro)Geçen aylarda ortaya çıkan 13 ve 14.nesil işlemcilerdeki problemler yüzünden pek almaya yaklaşmıyorum. Sizde hangisi alınır?
İşlemci anakart RAM için bütçem 18-20k arasında. Diğer bileşenler elimde mevcut.

Aradaki fark bu kadar basit aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradaki fark bu kadar basit aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki i5 i alınca bozulma garantisine karşı intel değişim yapar mı?

Hocam biz intelden bahsediyoruz

Peki i5 i alınca bozulma garantisine karşı intel değişim yapar mı?

Hocam biz intelden bahsediyoruz
Intel ile AMD arasinda NVIDIA ve AMD kadar buyuk fark yok fiyatina gore alinmali hocam. 7700 o iki işlemciden de daha iyi. 8 performans çekirdeği var iki işlemci gibi ve AM5 daha geleceğe dönük. Tabii ki Intel istiyorsanız tercih sizin. 13600K daha mantıklı çünkü 13, 14 nesil sorunlar i7 ve i9 icin oldu daha cok.

Intel ile AMD arasinda NVIDIA ve AMD kadar buyuk fark yok fiyatina gore alinmali hocam. 7700 o iki işlemciden de daha iyi. 8 performans çekirdeği var iki işlemci gibi ve AM5 daha geleceğe dönük. Tabii ki Intel istiyorsanız tercih sizin. 13600K daha mantıklı çünkü 13, 14 nesil sorunlar i7 ve i9 icin oldu daha cok.
Anladım 7700 de iyidir evet ama Adobe uygulamalarının intelle anlaşması var deniyordu o yüzden intel düşünüyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı