Uyumlu olur sıkıntı olmaz.
Bazı arkadaşlarım anakartımı Z790 ile değiştirmemi yoksa işlemcinin fren yapacağından falan bahsettiler sağlıklı calısmaz dediler. Anakartım besleyebilir mi?
OC yapamazsın. Ayrıca VRM'ler yeterli değil.
Overclock yapmak istemiyorum stock kullanacağım. Sizce almak mantıklı mı yoksa başka işlemci tavsiyeniz var mı?
Bütçe nedir?
bu fiyata 0 var ise 0'da alabilirim.2.el alacağım 6-7 civarına kadar ayırabilirim.
2.el alacağım 6-7 civarına kadar ayırabilirim.
Bu fiyata 0 var ise 0'da alabilirim.
Sıfır i5 12400F bakabılırsınız veya 13400F. Anakart işlemci ramlarınızı satıp bütçenin üstüne ekleyip DDR5'e geçebilirsiniz.
DDR5 gecmek beni biraz zorlayabilir. 13400F bakmıştım ama 13600KF görünce aklım celinmisti kötü bir performans alacaksam 13400F almam daha mantıklı o zaman. AMD'ye gecmek mantıklı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.