LoL custom skin kullanma ban sebebi mi?

ackxz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, size bir şey sormak istiyorum. Ben LoL'ü TR'de oynuyorum normalde, bir de yan hesabım var West'te. Ben custom skin kullansam hangi server'da daha az banlanma riski olur ya da direkt banlanma riski olur mu? Oyuna para yatırmak istemiyorum çünkü önceden Valorant'a para yatırmıştım ve Valorant'ı bıraktım. Verdiğim para boşa gitti, aynısı olsun istemediğim için para yatırmıyorum. Ayrıca son olarak banlanırsam IP ya da HWID ban yer miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, size bir şey sormak istiyorum. Ben LoL'ü TR'de oynuyorum normalde, bir de yan hesabım var West'te. Ben custom skin kullansam hangi server'da daha az banlanma riski olur ya da direkt banlanma riski olur mu? Oyuna para yatırmak istemiyorum çünkü önceden Valorant'a para yatırmıştım ve Valorant'ı bıraktım. Verdiğim para boşa gitti, aynısı olsun istemediğim için para yatırmıyorum. Ayrıca son olarak banlanırsam IP ya da HWID ban yer miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Evet, oyun dosyalarına müdahale ettiğin için yasaklanma sebebi. Eskiden Riot bir şey demiyordu ama şu an kesin suretle yasak. Ayrıca Riot iki sunucuda da aynı AC'yi kullanıyor, yani R3'ü. O sebeple sunucu fark etmiyor. Hile sebebiyle ban yemediğin sürece de HWID ya da IP yasaklanması almazsın, sadece hesabın yasaklanır.

Edit: Kullanıp da yasaklanmayan tanıdıklarım var ayrıca. Tamamen kendi insiyatifine kalmış.

Evet, oyun dosyalarına müdahale ettiğin için yasaklanma sebebi. Eskiden Riot bir şey demiyordu ama şu an kesin suretle yasak. Ayrıca Riot iki sunucuda da aynı AC'yi kullanıyor, yani R3'ü. O sebeple sunucu fark etmiyor. Hile sebebiyle ban yemediğin sürece de HWID'ya da IP yasaklanması almazsın, sadece hesabın yasaklanır.

Pekala teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı