A abdulkadirersoy Kilopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 90 2 Aralık 2022 #1 RAM Gskill 6400 MHz 16x2 GB SSD veya HDD modeli Crucial p5 1 tb Ekran kartı MSI TRİO RX 6800 Anakart MSI MPG EDGE Z690 EDGE WIFI DDR5 İşlemci İntel 13600kf Başarılı kurulumu yaptım. Yalnız Intel Wi-Fi'yı çalıştıramadım. Nasıl çözebiliriz? Kextleri ekleyip denedim. Wi-Fi açık gözüküyor ama hiçbir ağı görmüyor.
Başarılı kurulumu yaptım. Yalnız Intel Wi-Fi'yı çalıştıramadım. Nasıl çözebiliriz? Kextleri ekleyip denedim. Wi-Fi açık gözüküyor ama hiçbir ağı görmüyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #11 Windows üzerinde Wi-Fi kartı çalışıyor değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS A abdulkadirersoy Kilopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 90 10 Aralık 2022 #12 Kleyn dedi: Windows üzerinde Wi-Fi kartı çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Windows ile sorunsuz çalışıyor. Acaba benim Intel Wi-Fi Hackintosh ile uyumlu değil mi? Kleyn dedi: Windows üzerinde Wi-Fi kartı çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ağ bağdaştırıcısı Intel(R) Ethernet Controller (3) I225-V Ağ bağdaştırıcısı Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Windows üzerinde Wi-Fi kartı çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Windows ile sorunsuz çalışıyor. Acaba benim Intel Wi-Fi Hackintosh ile uyumlu değil mi? Kleyn dedi: Windows üzerinde Wi-Fi kartı çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ağ bağdaştırıcısı Intel(R) Ethernet Controller (3) I225-V Ağ bağdaştırıcısı Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #13 abdulkadirersoy dedi: Evet Windows ile sorunsuz çalışıyor. Acaba benim Intel Wi-Fi Hackintosh ile uyumlu değil mi? Ağ bağdaştırıcısı Intel(R) Ethernet Controller (3) I225-V Ağ bağdaştırıcısı Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz. Genişletmek için tıkla... Şu an Wi-Fi 6E için destek yok. İleride ki zamanlarda desteği gelir. Artı 0 Eksi
abdulkadirersoy dedi: Evet Windows ile sorunsuz çalışıyor. Acaba benim Intel Wi-Fi Hackintosh ile uyumlu değil mi? Ağ bağdaştırıcısı Intel(R) Ethernet Controller (3) I225-V Ağ bağdaştırıcısı Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz. Genişletmek için tıkla... Şu an Wi-Fi 6E için destek yok. İleride ki zamanlarda desteği gelir.
KS KS A abdulkadirersoy Kilopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 90 10 Aralık 2022 #14 Kleyn dedi: Şu an Wi-Fi 6E için destek yok. İleride ki zamanlarda desteği gelir. Genişletmek için tıkla... Fenvi FV-T919 kart siparişi verdim. O geldiğinde yapmam gereken ekstra bir şey var mı tak çalıştır şeklinde olduğunu biliyorum. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Şu an Wi-Fi 6E için destek yok. İleride ki zamanlarda desteği gelir. Genişletmek için tıkla... Fenvi FV-T919 kart siparişi verdim. O geldiğinde yapmam gereken ekstra bir şey var mı tak çalıştır şeklinde olduğunu biliyorum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #15 abdulkadirersoy dedi: Fenvi FV-T919 kart siparişi verdim. O geldiğinde yapmam gereken ekstra bir şey var mı tak çalıştır şeklinde olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece Bluetoolfixup.kext'ini eklemeniz gerekebilir. Artı 0 Eksi
abdulkadirersoy dedi: Fenvi FV-T919 kart siparişi verdim. O geldiğinde yapmam gereken ekstra bir şey var mı tak çalıştır şeklinde olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece Bluetoolfixup.kext'ini eklemeniz gerekebilir.