i5-13600KF, RTX 3070V2 sistem nasıldır?

Bütçe
35.000-40.000

sametsafak7

Femtopat
Katılım
22 Mart 2023
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba,

Sizlerden ricam, eğer sizin için de bir sakıncası yoksa topladığım sistem hakkındaki yorumlarınızı iyi, kötü veya eksik, fazla şeklinde benimle paylaşır mısınz?

Hayatımda ilk kez masaüstü topluyorum. Az çok kendimce bilgisayarlardan anladığımı düşünüyorum, lakin sizlerin de fikirlerini almak beni mutlu edecektir. Sistemin kesinlikle Intel olmasını istiyorum. Sistemin parçalarını aşağıya bırakıyorum, ancak görselde ekran kartı belirtilmemiş ben buradan onu da belirteyim. "ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 V2 OC Edition 8 GB GDDR6" istiyorum.

Bu toplayacağım bilgisayarda ki ilk önceliğim oyunlar olacak. Son çıkan oyunları kasma, donma vs. gibi sıkıntılar olsun istemiyorum. Arada bir yayın açabilirim.

Bütçem 35-40k bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, kafanızı şişirdiysem kusuruma bakmayın, şimdiden teşekkür ediyorum.
 

Dosya Ekleri

  • itopya-kendin_topla_37.606.pdf
    3 MB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:







Bunlar 39.950 TL.
 
40K bütçeye 3070 sistem alınmaz. Monitör dahil bile olsa 4070 Ti sistem toplanır bu bütçe de, tek tek toplaman senin yararına olur. Eli yüzü düzgün sistem yok bu bütçelerde.
Peki bu sisteme 4070 Ti eklesem uygun olur mu ?








Bunlar 39.950 TL.
Hocam çok teşekkürler ancak Intel işlemci olsun istiyorum, seni yormazsam isteğime göre bir bilgisayar çıkarabilir misin ?
 
@sametsafak7
 
Teşekkürler sağolasın hocam

@sametsafak7
Teşekkürler hocam sağolun.
 







Bunlar 40.815 TL.
 







Bunlar 40.815 TL.
Hocam aklım sadece şuna takılıyor, bilmediğim markalar falan var ben genellikle hep asus araştırdım ilerde bana bir sıkıntı çıkarır mı bu markalar bilgilendirir misin ? Ekran kartına baktığım da Palit markasını hiç duymadım yani önemli parçalarda marka biraz daha ön planda tutulması gerekmez mi ?
 
Hocam aklım sadece şuna takılıyor, bilmediğim markalar falan var ben genellikle hep ASUS araştırdım ileride bana bir sıkıntı çıkarır mı bu markalar bilgilendirir misin? Ekran kartına baktığım da Palit markasını hiç duymadım yani önemli parçalarda marka biraz daha ön planda tutulması gerekmez mi?

Yok hocam Palit iyi markadır zaten bir tek ekran kartının soğutmasını yapıyor o anlamda da iyi bir ürün zaten attığım bütün markalar kaliteli.
 

Geri
Yukarı