13700K'ya kıyasla daha düşük performans alır. 13600K ile 13700K kıyaslamalarında da bu mevcut.70K zaten 13700KF 4090 toplanır, montaj bilginiz yoksa güvendiğiniz bir bilgisayarcıda belli bir meblağ karşılığında montaj yaptırabilirsiniz.
Bu işin bencesi sizcesi yok, 13600KF 4090 ı besler, ölü bir performansı yok.
Diyelim kendim toplayıp sipariş verdim. Birbirine bağlanması için ayrı kablo falan almama gerek varmı yoksa bu montaj işlemi sadece aldığım şeyleri kasaya takmaktan mi ibaret ?70K zaten 13700KF 4090 toplanır, montaj bilginiz yoksa güvendiğiniz bir bilgisayarcıda belli bir meblağ karşılığında montaj yaptırabilirsiniz.
Bu işin bencesi sizcesi yok, 13600KF 4090 ı besler, ölü bir performansı yok.
PSU kabloları ile gücü sağlayacaksınız.Diyelim kendim toplayıp sipariş verdim. Birbirine bağlanması için ayrı kablo falan almama gerek varmı yoksa bu montaj işlemi sadece aldığım şeyleri kasaya takmaktan mi ibaret ?
70.000 TL gibi bir fiyata kesinlikle 4090 olmazsa olmaz, 4080 ihtimalini sorgulamayın bile. İsterseniz 1080p'de kullanın 5 yıl kullanın kartı akmadan kokmadan günümüzde overkill olabilir ancak arkadaşlar bu donanımları uzun yıllar kullanmak için alıyor alanlar bunu da göz önünde bulundurun.70.000TL ye alacağım oyun ve render için ikisinide yapacağım. Toplamaktan pek anlamıyorum o yüzden atombilişim den almayı düşündüm. o fiyatın üzerine çıkmayı düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.