i5 13600KF sistem parçaları uyumlu mu?

Bütçe
999999
Seçimler biraz saçma olmuş bence, örneğin böyle yüksek düzey bir sisteme 3080 ekran kartı ya da 750W PSU tercih etmek gibi.

Ayrıca böyle bir işlemciye kesinlikle güçlü bir soğutucu lazım, ve uzay montaj yapmayacaksanız kasada seçin, hattaha direkt bütçeyi söyleyin siz daha iyi öneriler çıkabilir ortaya.

Uyumlu ancak ekran kartından çok anakart ve belleğe ayrılmış bütçe o yüzden dengesiz olmuş. 0'dan sistem toplayacaksanız bütçe ve şartlarınızı söyleyin isterseniz toplamaya çalışırız.

Uyumlu ancak ekran kartından çok anakart ve belleğe ayrılmış bütçe o yüzden dengesiz olmuş. 0'dan sistem toplayacaksanız bütçe ve şartlarınızı söyleyin isterseniz toplamaya çalışırız.

Yurt dışından gelecek ürünler. Türkiye fiyatları 50k olursa iyi olur.

PSU olarak bu:
SSD olarak bu:
Bunlar alınsa daha iyi hocam 3090 için 1000W'a gerek yok zaten daha kaliteli bir 850W almak daha mantıklı.

PSU olarak bu:
SSD olarak bu:
Bunlar alınsa daha iyi hocam 3090 için 1000W'a gerek yok zaten daha kaliteli bir 850W almak daha mantıklı.
İlk başta 850 önerecektim ancak 2500 liraya FSP görünce ona çevirdim olurda ileride 4090 alınırsa diye. Ayrıca aynı fiyata 3090 FTW var sizce Aorus mu yoksa FTW mi alınmalı? https://www.akakce.com/ekran-karti/...kr-384-bit-gddr6x-24-gb-fiyati,815348862.html

Ayrıca 24.300 liraya da Ventus var ancak kendisi soğutma açısından kötü diye biliyorum, konu sahibi araştırabilir.

İlk başta 850 önerecektim ancak 2500 liraya FSP görünce ona çevirdim olurda ileride 4090 alınırsa diye. Ayrıca aynı fiyata 3090 FTW var sizce Aorus mu yoksa FTW mi alınmalı? https://www.akakce.com/ekran-karti/...kr-384-bit-gddr6x-24-gb-fiyati,815348862.html

Ayrıca 24.300 liraya da Ventus var ancak kendisi soğutma açısından kötü diye biliyorum, konu sahibi araştırabilir.

İkisinin de soğutması çok iyi ama EVGA ekran kartı üretmeyi bıraktığı için belki sorun yaşanabilir ileride Aorus daha mantıklı o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı