i5 14400F RTX 4060 sistem alınır mı?

RAM 32 yapmana hiç gerek yok ama istersen yap sen bilirsin. SSD 1TB yapabilirsin ve o sistem 2K sistemi. Hakkı 2K yani, 2K bir monitör alırsan senin için çok daha iyi olur. Arkadaşımda aynı karttan kullanıyor ve her oyunu 1440p full ayarlarda oynuyor.
ileride daha fazla uğraşmamak için şimdiden 32yi almak istiyorum hazır elimde para da varken. monitör olarak 2k alacağım. şuanki 1080p onu 2. monitör olarak kullanırım artık. yardım için teşekkürler.

RAM 32 yapmana hiç gerek yok ama istersen yap sen bilirsin. SSD 1TB yapabilirsin ve o sistem 2K sistemi. Hakkı 2K yani, 2K bir monitör alırsan senin için çok daha iyi olur. Arkadaşımda aynı karttan kullanıyor ve her oyunu 1440p full ayarlarda oynuyor.

Bu arada Intel işlemci bilgim pek yok ama kule tipi bir fan alırsan daha iyi olur. Ayrı olarak satın alabilirsin mesela 32 RAM almak yerine.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili atılan sistemin tercihler kısmında böyle bir kula tipi soğutucu var. fiyatı 1600tl. bu iyi midir?

Son düzenleme:
İleride daha fazla uğraşmamak için şimdiden 32'yi almak istiyorum hazır elimde para da varken. Monitör olarak 2K alacağım. Şu anki 1080p onu 2. monitör olarak kullanırım artık. Yardım için teşekkürler.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili atılan sistemin tercihler kısmında böyle bir kula tipi soğutucu var. Fiyatı 1600TL. Bu iyi midir?

Sisteme ekleyebiliyorsan çok iyi.

Bütçenizi bilmiyorum bu sistemede biraz bakın.
Bu sistem icin 5 k ya kadar bir monitor onerir misiniz ayrica ekran karti icin ekstra sogutucu almak zorundamiyiz

Bellekleri 2x8 olarak alıp, ileride bir set daha ekleyebilirsiniz. Hem istediğiniz gibi geleceğe dönük hem de bütçe için efektif olur. AM5 soketi de değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Bellekleri 2x8 olarak alıp, ileride bir set daha ekleyebilirsiniz. Hem istediğiniz gibi geleceğe dönük hem de bütçe için efektif olur. AM5 soketi de değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Sonradan set çekmek de mantıklı ama ana kartta yanlış değilsem 2 soket var zaten. O yüzden almışken direkt 32 alıp kafamı rahat ettirmek istiyorum. Sonra 2 tane alacağım zaman eski RAM'leri elden çıkartmak falan da sıkıntı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı