i5 14400F RTX 4060 sistem alınır mı?

Lutryel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb m2 + İntensso 120 gb ssd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvıdıa GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Xaser ms960 Monitör : Msi G244F 170 Hz Yan Monitör: Hp Pavilion v1907w

Kafamda bu sistemi almak var. 10 15 güne maaşım yatacak, bütçe arttirmak istemiyorum pek. Bu sistem alınır mı? Alınmaz ise yerine ne alabilirim? RAM ve PSU kafamda biraz soru isareti bıraktı sanki AMD ekran kartı kullaniyordum NVIDIA cok istemesem de AMD'ye göre ucuz kalıyor 4060. Alınır mı? Veya kendim toplamali miyim?

Yıl 2025; DDR4 RAM, 512 GB SSD, 16 GB RAM.
Alma! Aynı fiyatlara DDR5 sistemler en azından mevcut.

Yerine ne önerirsin DDR 4 müş 5 miş cok umurumda değil açıkçası işlemciden GPU'dan dusmek istemiyorum. 512 gb ssd yeterli elimde zaten sistem vardı kendi ssd ve hddlerimi eklerim ram 16 bana yeter gayet uzerine ilerde ramleri zaten degismeyi düşünüyorum lexar ram kullanmam 32 gb alirim

Lexar markası gayet güzel bir marka. Genel olarak şikayeti bulunmuyor. Diğer konuya gelirsek 512 GB RAM diye bişey yok. 16 GB RAM'in yetmediğini zaten ilerde anlarsınız. Fazla oyun yüklüyorsanızda 512 GB yetmeyecektir. Forumlarda araştırma yapın.

Lexar markası gayet güzel bir marka. Genel olarak şikayeti bulunmuyor. Diğer konuya gelirsek 512 GB RAM diye bir şey yok. 16 GB RAM'in yetmediğini zaten ileride anlarsınız. Fazla oyun yüklüyorsanızda 512 GB yetmeyecektir. Forumlarda araştırma yapın.

SSD demek istedim hocam 512 GB SSD bana yeterli bende de HDD var. arkadasta da 1TB SSD var kutusu açılmamış ondan almayi dusunuyorum 200 TL'ye satacak bana.

PC cahili değilim neyin ne oldugunun farkindayım 16 GB RAM az fakat degistirecegimi beyan ettim zaten 512 GB SSD de cok oyun yuklemiyorum zaten ancak ona da ekleme yapacağım zaten çalışıyorum bir yandan üniversitede lazim olacagi icin para biriktiriyorum PC'ye bu kadar ayirabildim.

İnternete 1 TB SSD yazıp genel fiyatlara bakar mısın? 200 TL'ye gerçek bir SSD alacağını düşünmüyorum.

Arkadaştan alacagim bedava verecekti normalde 200 TL ver bari dedi, düzgün okuyun lutfen.

Lexar markası gayet güzel bir marka. Genel olarak şikayeti bulunmuyor. Diğer konuya gelirsek 512 GB RAM diye bişey yok. 16 GB RAM'in yetmediğini zaten ilerde anlarsınız. Fazla oyun yüklüyorsanızda 512 GB yetmeyecektir. Forumlarda araştırma yapın.
O çok takılacak bir problem değil bence hocam ileride illaki eline para geçer zaten masaüstü sistem çok kolay şekilde upgrade edebilir şimdiden onu düşünüp işlemciden ve ekran kartından kısmasına gerek yok.

PC cahili değilim neyin ne oldugunun farkindayım 16 GB RAM az fakat degistirecegimi beyan ettim zaten 512 GB SSD de cok oyun yuklemiyorum zaten ancak ona da ekleme yapacağım zaten çalışıyorum bir yandan üniversitede lazim olacagi icin para biriktiriyorum PC'ye bu kadar ayirabildim.

Arkadaştan alacagim bedava verecekti normalde 200 TL ver bari dedi, düzgün okuyun lutfen.
Zaten düzgün okumuştum. Yukarıda öyle bir şey belirtmemişsiniz. İyi günler.

Zaten düzgün okumuştum. Yukarıda öyle bir şey belirtmemişsiniz. İyi günler.

Yukarıda arkadasta var 200 TL'ye satacak demişim böyle ufak konulara takmaya gerek yok ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı