i5 14400F & RTX 4070 sisteme 650W PSU yeter mi?

Suggested PSU: 550W.

12V kanalindan 550W veren bir PSU'nun yeterli olmasi gerekir. Overclock olacaksa W tuketimi artabilir.

Suggested PSU: 550W.

12V kanalindan 550W veren bir PSU'nun yeterli olmasi gerekir. Overclock olacaksa W tuketimi artabilir.
Hocam alakasız ama, darboğaz olur mu? Sitelerden baktımda arkadaşlar genellikle yanlış gösteriyor o siteler diyorlar.

Hocam alakasız ama, darboğaz olur mu? Sitelerden baktımda arkadaşlar genellikle yanlış gösteriyor o siteler diyorlar.

FHD icin olursa da cok az veya az olur. QHD ve UHD icin darbogaz olmaz.

Tamam hocam, yani etkileyecek kadar olmaz değil mi? İnşallah emin olduktan sonra yarım saat sonra falan sipariş edeceğim.

SSD daha iyi olabilirdi, en azindan OS kurulacaksa DRAM'li olmasi daha iyi.

Bence sivi sogutucu yerine kule tipi daha uygun olurdu. Eger o sivi sogutucu 3-4k falansa alma derim. Anakartta giris seviye kalmis. Simdi ben eskisi gibi piyasayi takip etmedigimden guncel fiyatlari bilmiyorum ama bu fiyata 4070, 7500F varsa o kesinlikle daha mantikli.

SSD daha iyi olabilirdi, en azindan OS kurulacaksa DRAM'li olmasi daha iyi.

Bence sivi sogutucu yerine kule tipi daha uygun olurdu. Eger o sivi sogutucu 3-4k falansa alma derim. Anakartta giris seviye kalmis. Simdi ben eskisi gibi piyasayi takip etmedigimden guncel fiyatlari bilmiyorum ama bu fiyata 4070, 7500F varsa o kesinlikle daha mantikli.
Hocam peki bana lga 1700 girişli, tpm 2.0 destekleyen bi msi anakart bulabilir misiniz? Ben başka bulamadımda ondan.

Hocam peki bana LGA 1700 girişli, TPM 2.0 destekleyen bir MSI anakart bulabilir misiniz? Ben başka bulamadım da ondan.

Bence cok pahali ama nasıl isterseniz.

@Yaser Efe yani, o islemci icin Z, B serisi sart degil. Bence AMD alin.

Bence cok pahali ama nasıl isterseniz.

@Yaser Efe yani, o islemci icin Z, B serisi sart degil. Bence AMD alin.
Sağolun hocam, yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı