i5-14400F RX 7600 DDR5 Hazır sistem alınır mı?

relampagos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 20-25k bütçe aralığında vatandaki bu sistem 1080p için güncel oyunlarda sizce nasıldır? RT yok, OC yok, en az 5 yıl yetsin, yetmediği yerde FSR'dan yürürüm veya medium-high çekerim fark etmez, yeterli depolamam da var. Tek istediğim drop yemeden, takılmadan yağ gibi akmak. DL2, BF1-6, CB2077, Forza NFS, CS gibi arcade, FPS, simülasyon oyunları oynarım. Intel-AMD olması şart değil. Bu fiyata DDR5 sistem bulmak zor ama 5600MHz anakarta 6400MHz tek slot RAM, Fazeon PSU ve stok soğutucu olması biraz kafamı kurcalıyor. Sizce bu sistem yeterli mi yoksa alternatif sistem önerir misiniz? İkinci elde tabii ki daha iyileri vardır ama sıfır tercihim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi satın aldım, elime geçtiğinde detaylı yorumda bulunabilirim isterseniz.

Sistemi satın aldım, elime geçtiğinde detaylı yorumda bulunabilirim isterseniz.
Valla çok iyi olur. Ben ay sonuna doğru alacağım gibi ama hala karar veremedim, yorumlarınız hepimiz için fikir olur. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Vallahi çok iyi olur. Ben ay sonuna doğru alacağım gibi ama hala karar veremedim, yorumlarınız hepimiz için fikir olur. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Çok sağ olun tahmini 1 haftaya gelir diye düşünüyorum dün satın aldım. Sormak istediğiniz test ettirmek istediğiniz her şeyi yazın gelince hepsini cevaplayayım.

Çok sağ olun tahmini 1 haftaya gelir diye düşünüyorum dün satın aldım. Sormak istediğiniz test ettirmek istediğiniz her şeyi yazın gelince hepsini cevaplayayım.
Tamamdır. Aslında 1080p için fazlasıyla yeterli duruyor. Oyunlardaki akıcılığı, sıcaklıkları, güç tüketimi ve sürücüleri hakkında genel kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum. Bu arada herhangi bir özelleştirme yaptınız mı yoksa bu halini yeterli buldunuz mu? Teşekkürler.

Kule tipi soğutucu ekledim birde hdd ve ssd ekleyeceğim kendi elimde olan onun dışında bir değişiklik yapmadım. Diğer sorularınızada gelince cevap vereceğim.

Bugün müşteri temsilcisini aradım, 2 haftaya kadar sürebiliyormuş. Yaşadığınız şehirde varsa ordan almanız ilk önerim olacak.

Son düzenleme:

Hocam bende bu sistemin 12400Fli halini aldım tam 1 haftadır bekliyorum kargoya daha verilmemiş normalde bende mağazadan alacaktım ama sıkıntı çıksa iade etmem zor olurdu ayrıyeten siz PSU hakkında ne düşünüyorsunuz bombadan farkı yok çünkü.

Kullanmadan bir şey diyemem ancak siz neden öyle düşündünüz PSU hakkında.

Kullanmadan bir şey diyemem ancak siz neden öyle düşündünüz PSU hakkında.

Bu kadar ucuza 2.5k ya hem kasa hem de Power Supply bir garip geliyor hem de yeni çıkmış bir marka ne incelemesi ne sertifikaları ne de etiketi hakkında bir bilgi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…