i5-14400F RTX 4060 DDR5 hazır sistem alınır mı?

Monitör önerim yok.
Teşekkür ederim fakat bu sistem için 52 bin TL çok degil mi ekran kartı gayet iyi fakat işlemci düşük kalmıyor mu

Benim aklımda parça yok. Faka 30-40 bandında 7800xt sistem toplanabilir. Ama render alma gibi bir amacın varsa 3090 alınabilir.
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim fakat bu sistem için 52 bin TL çok degil mi ekran kartı gayet iyi fakat işlemci düşük kalmıyor mu?

Teşekkür ederim.

Monitör olarak Samsung G65B bakabilirsin. Hala öğrenci indirimi devam ediyorsa yaklaşık 10.000TL'ye alınabiliyor. Ya da:

Olabilir benim önceliğim monitör de en az 27 ich en az 144 hz en az 1 MS ve IPS olması

Monitör olarak Samsung G65B bakabilirsin. Hala öğrenci indirimi devam ediyorsa yaklaşık 10.000TL'ye alınabiliyor. Ya da:

Bir şey sormak isterim yazdığım 1. sistem beni idare eder mi uzun zaman oynadığım oyunların bazıları ağır geri kalanı ağır olmayan oyunlar.

Olabilir benim önceliğim monitör de en az 27 ich en az 144 hz en az 1 MS ve IPS olması

Bir şey sormak isterim yazdığım 1. sistem beni idare eder mi uzun zaman oynadığım oyunların bazıları ağır geri kalanı ağır olmayan oyunlar.
İdare eder hocam. Ama 2K da zorlanır. Bazı oyunları açmayabilir.

Hocam genelde FPS oyunu oynadığından 1080p düşük ayarlarda oynuyacam fakat rdr gibi hikayeli oyunlar da 2k da sıkıntı olacağından 1080p yüksek ayarlarda oynarım diye düşündüm
1080p de oynatır hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı