i5-14400F RX 7600 DDR5 Hazır sistem alınır mı?

relampagos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 20-25k bütçe aralığında vatandaki bu sistem 1080p için güncel oyunlarda sizce nasıldır? RT yok, OC yok, en az 5 yıl yetsin, yetmediği yerde FSR'dan yürürüm veya medium-high çekerim fark etmez, yeterli depolamam da var. Tek istediğim drop yemeden, takılmadan yağ gibi akmak. DL2, BF1-6, CB2077, Forza NFS, CS gibi arcade, FPS, simülasyon oyunları oynarım. Intel-AMD olması şart değil. Bu fiyata DDR5 sistem bulmak zor ama 5600MHz anakarta 6400MHz tek slot RAM, Fazeon PSU ve stok soğutucu olması biraz kafamı kurcalıyor. Sizce bu sistem yeterli mi yoksa alternatif sistem önerir misiniz? İkinci elde tabii ki daha iyileri vardır ama sıfır tercihim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar ucuza 2.5k ya hem kasa hem de Power Supply bir garip geliyor hem de yeni çıkmış bir marka ne incelemesi ne sertifikaları ne de etiketi hakkında bir bilgi yok.
Genelde bu tarz düşük güç gereksinimli sistemler için ''idarelik'' psu derler ama bende pek güvenemiyorum. Bu sistem için söylemiyorum ama fiyattan kısmak için psu anakart göz ardı ediliyor veya elde kalan noname, kronik modelleri eritiyorlar. Daha pahalıya gelecektir tabi ama seçerek toplamak en sağlıklısıdır diye düşünüyorum ya da bu şekilde hazır alıp bazı parçalar sıfırından biraz ucuza satılabilir ama bu markalara da alıcı bulmak zor olur. Mecbur indirim kovalayacağız veya gaming gecelerini bekleyeceğiz.

Ayrıca i5 14. nesilli sistemler nedense çoğu sitede ucuz. Bu 14-13 nesillerde yüksek voltaj sorunu hala devam ediyor mu?

Kule tipi soğutucu ekledim bir de HDD ve SSD ekleyeceğim kendi elimde olan onun dışında bir değişiklik yapmadım. Diğer sorularınızada gelince cevap vereceğim.

Bugün müşteri temsilcisini aradım, 2 haftaya kadar sürebiliyormuş. Yaşadığınız şehirde varsa oradan almanız ilk önerim olacak.

Hocam bende bugün aldım bekliyorum sabırsızlıka nasıl memnun musunuz sistemden ileriye dönük ve fiyat performans olmasından dolayı tercih ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı