Elektronik I5 14400F RX 7600 DDR5 Sistem 22.646 TL - Vade Farksız 3 Taksit

PSU'yu bilmiyorum ama onun dışında bayıldım. Fiyat/performans olarak süper.

PSU'yu bilmiyorum ama onun dışında bayıldım. Fiyat/performans olarak süper.
Fazeon, MSI ve Tharmaltake gibi markalara PSU ürettirdiklerini söylüyor. Abdullah Hacıgül'e pek çok video ve belge göndermişler. Abdullah Hacıgül de gayet güvendiğini söylüyor. Ama markanın üreticiden ne istediği ve nasıl bir PSU olduğu da önemli. Abdullah Hacıgül PSU'nun içini açıp fotoğraf atacaktı en yakın zamanda atarsa iyi olur merak eden çok.

Durumun tam olarak böyle olduğunu zannetmiyorum çünkü ne msi ne de thermaltake kendi psusunu üretmiyor zaten. Zannedersem ki bilgi o firmalar ile aynı yerden üretim yaptırıyor. öyle bile olsa zaten 5-6 firma var PSU üreten ve bu üreticilerin çok kötü ürettikleri psular da mevcut. Önemli olan içinin açıp bakılması.

Sağlam bi inceleme varsa okumak isterim.-

Daha 24 saat olmadan buna benzer sistemi 29 bine aldım. Şansa bak.

Evet aynı fabrika da üretim yaptırdıklarını söylüyorlar.

@yusuf7878 Yurt dışından inceleme taraması yapabilir misiniz?
İnternette bilgi bulunmuyor. Etiketinin fotoğrafı bile yok. Etiketin fotoğrafı olsaydı en azından grup regulasyon mu DC-DC mi bağımsız mı anlaşılırdı.

İnternette bilgi bulunmuyor. Etiketinin fotoğrafı bile yok. Etiketin fotoğrafı olsaydı grup regulasyon mu DC-DC mi bağımsız mı anlaşılırdı.
Muhtemelen ülkemize özel fason ürünler.

Sistem yine de alınır ama bence.

İnternette bilgi bulunmuyor. Etiketinin fotoğrafı bile yok. Etiketin fotoğrafı olsaydı grup regulasyon mu DC-DC mi bağımsız mı anlaşılırdı.
Etiketi bu:

Bunlara mail atmayı denesek ne olur? Abdullah Hacıgül'e PSU'larınıza çok güvendiğinizi söylemişsiniz; bilgi verin o zaman diyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etiketi bu:
Eki Görüntüle 2555302
Bunlara mail atmayı denesek ne olur? Abdullah Hacıgül'e PSU'larınıza çok güvendiğinizi söylemişsiniz; bilgi verin o zaman diyelim.
Yüksek ihtimalle grup regulasyonlu bir model. Aşırı kayıp var 12v kanalında. Çok iyi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…